Screenshots

Description

mZIPP – Grad na dlanu

Mobilna aplikacija mZIPP predstavlja izvor korisnih i zanimljivih podataka kojima raspolaže gradska uprava i Zagrebački Holding. mZIPP korisnicima omogućava brz i jednostavan pregled prostornih podataka Grada vezanih za njihovu trenutnu ili izabranu lokaciju – od adrese i kućnog broja do uknjiženih katastarskih podataka za pojedince čestice i njihove GUP namjene. Ovaj mobilni geoportal nudi i mogućnost pregleda svih podataka prema definiranim tematskim skupinama poput Obrazovanja ili Zdravstva, omogućujući tako korisnicima da, primjerice, u jednom koraku dođu do pregleda svih dežurnih zdravstvenih ustanova u željenoj četvrti, uz brojeve telefona, informacije o radnom vremenu i području specijalizacije.

Aplikacija je namijenjena javnosti i sadrži službene podatke Grada Zagreba strukturirane u tematske grupe (Gradska uprava, Zdravstvo, Kultura itd.) čime se olakšava pretraživanje i pregled. Baza podataka se ažurira najnovijim podacima i prema potrebi nadopunjava novim slojevima dinamikom koja ovisi o zahtjevima gradskih upravnih tijela i gradskih trgovačkih društava, ali najmanje jednom godišnje.

Mobilni geoportal mZIPP je nastao u suradnji Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada koji je bio nadležan za prikupljanje, analizu i pripremu podataka, te APIS IT-a koji je bio zadužen za tehničku implementaciju aplikacije. Pitanja vezano za rad aplikacije i prijedloge za poboljšanje molimo slati na e-mail adresu strategija@zagreb.hr.

What’s New

Version 1.0.7

Ispravak manjih grešaka

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

jasamtaj ,

Katastrofa

Nije mi jasno kako je ovakav poluproizvod prošao strogi Apple developers control. Aplikacija je prijavljena Appleu sa zahtjevom da je se izbriše iz Storea.

Information

Seller
APIS IT d.o.o.
Size
25.2 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like