mZIPP 4+

APIS IT

Designed for iPad

    • 1.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

mZIPP – Grad na dlanu

Mobilna aplikacija mZIPP predstavlja izvor korisnih i zanimljivih podataka kojima raspolaže gradska uprava i Zagrebački Holding. mZIPP korisnicima omogućava brz i jednostavan pregled prostornih podataka Grada vezanih za njihovu trenutnu ili izabranu lokaciju – od adrese i kućnog broja do uknjiženih katastarskih podataka za pojedince čestice i njihove GUP namjene. Ovaj mobilni geoportal nudi i mogućnost pregleda svih podataka prema definiranim tematskim skupinama poput Obrazovanja ili Zdravstva, omogućujući tako korisnicima da, primjerice, u jednom koraku dođu do pregleda svih dežurnih zdravstvenih ustanova u željenoj četvrti, uz brojeve telefona, informacije o radnom vremenu i području specijalizacije.

Aplikacija je namijenjena javnosti i sadrži službene podatke Grada Zagreba strukturirane u tematske grupe (Gradska uprava, Zdravstvo, Kultura itd.) čime se olakšava pretraživanje i pregled. Baza podataka se ažurira najnovijim podacima i prema potrebi nadopunjava novim slojevima dinamikom koja ovisi o zahtjevima gradskih upravnih tijela i gradskih trgovačkih društava, ali najmanje jednom godišnje.

Mobilni geoportal mZIPP je nastao u suradnji Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada koji je bio nadležan za prikupljanje, analizu i pripremu podataka, te APIS IT-a koji je bio zadužen za tehničku implementaciju aplikacije. Pitanja vezano za rad aplikacije i prijedloge za poboljšanje molimo slati na e-mail adresu strategija@zagreb.hr.

What’s New

Version 1.0.7

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Ispravak manjih grešaka

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

jasamtaj ,

Katastrofa

Nije mi jasno kako je ovakav poluproizvod prošao strogi Apple developers control. Aplikacija je prijavljena Appleu sa zahtjevom da je se izbriše iz Storea.

App Privacy

The developer, APIS IT, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Social Networking
Finance
Entertainment
Social Networking

You Might Also Like

Finance
Finance
Business
Finance
Finance
Finance