Screenshots

Description

Приложение за гледане на определени телевизионни програми на мобилни устройства за абонати в мрежата на N3. Вие можете да изберете интересно за Вас съдържание от над 50 ТВ канала. Музика, филми, детски програми и спорт са само част от жанровото разнообразие на пакета. Вие сте ангажиран в момента, имате неотложен ангажимент? Това не е причина за притеснение. Все още имате възможност да гледате запис на предавания за определени ТВ програми за последните 3 дни. По време на интересно предаване е необходимо да проведете спешен телефонен разговор? Поставете живото предаването на пауза и го догледайте в удобен за Вас момент.
Лесен за използване интуитивен интерфейс с големи и удобни контроли. Можете да гледате програмите в малко прозорче или на целия екран на устройството. Наслаждавайте се на високото качество на картината и звука чрез 4G,3G или WiFi свързаност към Интернет. Телевизията която е винаги с Вас. ЗА ТЕБ :).


Приложението изисква аутентикация. Моля Ви да се обърнете към офис на N3 в град Пловдив, за допълнителни указания относно условията за регистрация на акаунт!

What’s New

Version 1.1.2

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Подобрена съвместимост с iOS 11.
Improved iOS 11 compatibility.

App Privacy

The developer, Entry.bg, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like