iPhone Screenshots

Description

Predstavljamo Vam novu poslovnu aplikaciju koja olakšava poslovanje i pruža priliku da veoma jednostavno dođete do novih poslova i uspostavite saradnju sa preduzetnicima i kompanijama iz čitave Srbije. Naša mreža pomaže u tome da povećate vidljivost posla i da brzo i besplatno ponudite svoje usluge ili da pronađete povoljnije usluge potrebne Vašoj kompaniji. Bilo da ste preduzetnik koji počinje biznis, ili velika firma koja traži nove prilike za još vrednija partnerstva, Naša mreža Vam pomaže da u tome uspete.Ako tražite nove poslove ili želite da pronađete usluge koje su Vam potrebne, kreirajte profil svoje firme i umrežite se sa drugim kompanijama. U okviru sekcije „Umreži me“ dobićete priliku da vidite šta druge kompanije žele, pregledom njihovih objavai oglašenim nabavkama. Bićete u prilici da oglasite Vaše nabavke i da direktno pregovarate sa drugim firmama i mogućim poslovnim partnerima kroz aplikaciju. Pronađite firmu sa kojom želite da sarađujete, pogledajte šta im je potrebno i jednostavno pošaljite Vašu ponudu. Ako želite da uz poslovnu mrežu proširite znanje i naučite nešto novo nudimo Vam veliki broj korisnih saveta i praktičnih primera za uspešnije poslovanje. Unutar sekcije „Informiši me“ pronaći ćete sve informacije koje su Vam potrebne bilo da je u pitanju savet stručnjaka, inspirativna priča, primer kupoprodajnog ugovora ili kalendar poslovnih događaja. Ukoliko to nije dovoljno, svakom stručnjaku možete postaviti dodatna pitanja vezana baš za Vaš posao ili da i sami date savet ili podelite Vaše iskustvo.Kao deo Naše mreže stičete pravo na dodatne popuste i pogodnosti. U sklopu sekcije „Podrži me“, u saradnji sa našim partnerima, za Vas smo pripremili čitav niz promotivnih ponuda koje su dostupne A1 biznis korisnicima koji imaju kreiran profil svoje firme na Našoj mreži.Da Vaš posao bolje radi i ostvari brži rast instalirajte aplikaciju, kreirajte profil i otkrijte čitav svet mogućnosti, podrške i pogodnosti koje dobijate kao korisnik Naše mreže.

What’s New

Version 2.11

We update Naša mreža app as often as possible to help make it faster and more reliable for you. This version includes several bug fixes and performance improvements.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

App Privacy

The developer, A1 Srbija d.o.o, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like