iPhone Screenshots

Description

Predstavljamo vam novu poslovnu aplikaciju koja olakšava poslovanje i pruža priliku da veoma jednostavno dođete do novih poslova i uspostavite saradnju sa preduzetnicima i kompanijama iz čitave Srbije. Naša mreža pomaže u tome da povećate vidljivost posla i da brzo i besplatno ponudite svoje usluge ili da pronađete povoljnije usluge potrebne vašoj kompaniji. Bilo da ste preduzetnik koji počinje biznis, ili velika firma koja traži nove prilika za još vrednija partnerstva, Naša mreža vam pomaže da u tome uspete.

Ako tražite nove poslove ili želite da pronađete usluge koje su vam potrebne, kreirajte profil svoje firme i umrežite se sa drugim kompanijama. U okviru sekcije „Umreži me“ dobićte priliku da vidite šta druge kompanije žele pregledom njihovih objava, oglašenim nabavkama, oglašavaš svoje nabavke i da o svemu tome kroz aplikaciju direktno pregovaraš sa drugim firmama i mogućim poslovnim partnerima. Pronađi firmu sa kojom želiš da sarađuješ, pogledaj šta im je potrebno i jednostavno pošalji svoju ponudu.

Ako želiš da uz poslovnu mrežu proširiš znanje i naučiš nešto novo nudimo ti veliki broj korisnih saveta i praktičnih primera za uspešnije poslovanje. Unutar sekcije „Informiši me“ pronaći ćeš sve informacije koje su ti potrebne bilo da je u pitanju savet stručnjaka, inspirativna priča, primer kupoprodajnog ugovora ili kalendar poslovnih događaja. Ukoliko to nije dovoljno svakom stručnjaku možeš da postaviš dodatna pitanja vezana baš za tvoj posao ili da i sam daš savet ili podeliš svoje iskustvo.

Kao deo Naše mreže stičete pravo na dodatne popuste i pogodnosti. U sklopu sekcije „Podrži me“ u saradnji sa našim partnerima za vas smo pripremili čitav niz promotivnih ponuda koje su dostupne Vip biznis korisnicima koji imaju kreiran profil svoje firme na Našoj mreži.

Da tvoj posao bolje radi i ostvari brži rast instaliraj aplikaciju, kreiraj profil i otkrij čitav svet mogućnosti, podrške i pogodnosti koje dobijaš kao korisnik Naše mreže.

What’s New

Version 1.92

Improvements and bug fixes.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Information

Seller
Vip Mobile d.o.o.
Size
59.1 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like