Skærmbilleder

Beskrivelse

NaboSupport er det mest moderne og billigste alarm system. Med vores App kan du indenfor meget kort tid gøre hele nabolaget opmærksom på at et indbrud i gang på din adresse. Vores app spreder frygt iblandt tyve da reaktionstiden er hurtigst hvis din nabo er den første der får besked.

Nyheder

Version 1.0.20

Version 1.0.20

Validering af email med bekræftelseskode
Forbedringer i design
Generelle tekst- og fejlrettelser
Opdatering af vilkår og betingelser
Forbedring af performance
Optimering af strømforbrug


Om APP’en
NaboSupport er det mest moderne alarmsystem. Med vores App kan du indenfor meget kort tid gøre hele nabolaget opmærksom på, at et indbrud er i gang på din adresse.

Kort
Via vores interaktive kort kan du få et overblik over alle nabosupportere i dit nabolag og hvilke advarsler, der blevet indrapporteret.

Advarsler
Hvis du oplever noget mistænkeligt i dit nabolag eller du uheldigvis får indbrud, har du mulighed for at advare dine naboer i nabolaget. Du kan både tilføje en alarm eller mistænkelig adfærd, som bliver tilføjet direkte i kortet.

Notifikationer
Udover at du kan skabe et overblik over hændelser i kortet, modtager du også en notifikation på mobilen hver gang der sker en hændelse i din valgte radius.

Abonnement
Ovenstående features er inkluderet i vores gratis version. Hvis du ønsker at have muligheden for, at sende en direkte SOS til dine nærmeste udvalgte i nabolaget, tilkoble din alarm til APP’en og tilknytte flere husstande kan dette ske ved tilkøb af abonnement.

Vi håber du bliver glad for vores APP, hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nabosupport.dk

Med venlig hilsen

NaboSupport

Oplysninger

Sælger
Nabosupport Aps
Størrelse
57.5 MB
Kompatibilitet

Kræver iOS 9.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog
Alder
4+
Lokalitet
Denne app vil muligvis bruge din lokalitet, selv når den ikke er åben, hvilket kan formindske enhedens batteritid.
Copyright
Pris
Gratis

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide