iPhone Screenshots

Description

A NaviCard Lite alkalmazás kevesebb lehetőséget tartalmaz, mint a NaviCard alkalmazás teljes verziója. Azért hoztuk létre a NaviCard alkalmazás egyszerű verzióját, hogy a NaviCard technológiát olyan felhasználók számára reklámozzuk, akik még soha nem hallottak róla. Ingyenes alkalmazásunk lehetővé teszi, hogy bárki megismerhesse ezt az egyedi technológiát befektetés nélkül. Javasoljuk, hogy miután kipróbálta a NaviCard lite verziót, töltse le a teljes NaviCard verziót, hogy teljes mértékben élvezhesse a NaviCard alkalmazás összes funkcióját.

NaviCard app egy kényelmes, gondtalan utazáshoz nélkülözhetetlen alkalmazás. A NaviCard app birtokában NaviCard kártyák és fotók segítségével juthatsz el bárhova a világon. Használhatod autóban, gyalogosan, hajón, repülőgépen és minden más járművön Internet kapcsolat nélkül is. A NaviCard app minden korosztály számára ideális eszköz, kezelése végtelen egyszerű.

Ha találsz egy szálloda halljában NaviCard kártyákat a helyi nevezetességekről, használd a NaviCard alkalmazást, hogy az iPhone készüléked elvezessen a kiválasztott helyre. A saját fotó album képeidet is használhatod, hogy azokkal juss el a célodhoz.

A NaviCard app többféle navigációval működik együtt, ezek közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Tucatnyi további lehetőség van, amivel a NaviCard app a segítségedre lesz a célodat megtalálni. Töltsd le most és győződj meg minderről.

+++++

Újdonságok

TEREP
Vízi és légi navigáció
Saját koordináták, magasság és sebesség kijelzése
Változtatható mértékegységek: km, mf, tmf, m, láb, km/h, mf/h, csomó

TÁROLÁS
NaviCard kártyák képének egyszerű eltárolása

FELHASZNÁLÓI FELÜLET
Egyszerűsített kezelés
Új segítő hangok

++++++++++

What’s New

Version 3.0.1

Simplified user interface
iOS 13 compatibility
iPhone XS compatibility

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Xandren ,

Good

The app helps to set directions using navi card. The easiest way to get to destination.

Ahadxo ,

Great App

Great app, I recommend you to downlaod it.

App Privacy

The developer, NAVEX Europe Kft., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like