Screenshots

Description

Met de NCV Bijbelstudie app heb je alle tools voor je Bijbelstudies. Het bevat de Nederlandse Concordante vertaling, wat een zeer letterlijke vertaling van de grondtekst is. Klik op een woord voor extra informatie over dit woord en om woordenboeken te raadplegen. Ook kun je het interlineair bekijken - de Griekse tekst met onder elk woord de letterlijke betekenis en andere informatie over dat woord. Alles om te kunnen onderzoeken 'wat er staat geschreven'. Andere vertalingen en teksten kunnen afzonderlijk gedownload worden.

Ook kan je meerdere teksten parallel openen en met verschillende groepen ook verschillende tekstplaatsen naast elkaar openen. Ook zitten er krachtige zoekmogelijkheden op om teksten en het interlineair te doorzoeken op een enkel woord of meerdere woorden per vers.

Om de tekst persoonlijker te maken kun je notities toevoegen en verzen highlighten. Als je dan een account aanmaakt, worden je notities en highlights gesynchroniseerd op al je apparaten.

Naast de NCV en het interlineair bevat deze app:
> Commentaren waaronder het Concordant Commentaar op het Nieuwe Testament
> De Schriftwoord vertaling
> Versverwijzingen
> Structuren van boeken
> Mogelijkheid om meerdere vertalingen met elkaar te vergelijken

Dit alles kan offline gebruikt worden, met uitzondering van links naar externe websites. Gods zegen met het bestuderen van Zijn Woord!

What’s New

Version 3.7.0

Er is een nieuwe vertaling van 2Korinthe, en bij enkele verzen zijn als proef voetnoten toegevoegd. Ook zijn bij sommige woorden uitgebreide woordenboekomschrijvingen geschreven.

Information

Seller
Matthias Pieter Amersfoort
Size
38.8 MB
Category
Reference
Compatibility

OS X 10.9 or later, 64-bit processor

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer