NCV Bijbelstudie 4+

Matthias Pieter Amersfoort

    • Free

Screenshots

Description

Met de NCV Bijbelstudie app heb je alle tools voor je Bijbelstudies. Het bevat de Nederlandse Concordante vertaling, wat een betrouwbare, letterlijke studievertaling van de grondtekst is. Klik op een woord voor extra informatie over dit woord en om woordenboeken te raadplegen. Ook kun je het interlineair bekijken - de Griekse of Hebreeuwse tekst met onder elk woord de letterlijke betekenis en andere informatie over dat woord. Commentaar geeft uitgebreide informatie over vertaling, achtergrond, woorden, verwante verzen en meer. Alles om preciezer te weten hoe het er staat, en wat het betekent. Andere vertalingen en teksten kunnen afzonderlijk gedownload worden.

Ook kun je meerdere teksten parallel openen en met verschillende groepen ook verschillende tekstplaatsen naast elkaar openen. Ook zitten er krachtige zoekmogelijkheden op om teksten en het interlineair te doorzoeken op een enkel woord of meerdere woorden per vers.

Om de tekst persoonlijker te maken kun je notities toevoegen en verzen of woorden highlighten. Als je dan een account aanmaakt, worden je notities en highlights gesynchroniseerd op al je apparaten. Je kunt ook vragen stellen bij woorden of verzen.

Dit alles kan offline gebruikt worden, met uitzondering van links naar externe websites. Gods zegen met het bestuderen van Zijn Woord!

What’s New

Version 4.0.3

Enkele fouten opgelost, waaronder:
- Kopiëren verbeterd
- Tekst die niet laad als internet onbetrouwbaar is
- Weergave zoeken en Hebreeuws

App Privacy

The developer, Matthias Pieter Amersfoort, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer