Necto App 12+

First B2B platform in Albania

Elton Ngjela

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Platforma e parë në Shqipëri që mundëson lidhjen dhe komunikimin ndërmjet bizneseve (B2B). Një platformë e cila bashkon distributorët nga të gjitha industritë me bizneset e tjera. Misioni yne është të ndihmojmë çdo biznes në Shqipëri duke i dhënë mundësi efektive për të konkuruar në treg. Harrojini telefonatat dhe e-mail me partnerët tuaj të biznesit. Krijoni dyqanin tuaj në Necto. Dixhitalizoni biznesin tuaj!

Për më shumë informacion, kontakto: info@necto.al
Necto-Your business connection

What’s New

Version 1.0.6

Added new features for vendors, categories.

Minor improvements.

App Privacy

The developer, Elton Ngjela, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping