Screenshots

Description

De NHG-Standaarden voor de huisarts zijn onmisbaar voor de huisarts en voor iedere andere beroepsbeoefenaar die met de NHG-Standaarden te maken heeft. 
Vanaf nu heeft u op uw iPhone altijd de samenvattingskaartjes bij de hand, in de praktijk, thuis en onderweg. In de app zijn alle NHG Standaarden samenvattingskaartjes overzichtelijk samengevoegd. Is er nieuwe samenvattingskaart beschikbaar dan ontvangt u hierover een melding in de app. Download u de App op uw iPad dan heeft u niet alleen toegang tot de samenvattingskaartjes, maar tot de complete versie van de NHG Standaarden. Zo bent u altijd up to date. 

De richtlijnen uit de NHG-Standaarden zijn – voor zover mogelijk – gebaseerd op bewijs uit wetenschappelijk onderzoek. Via zoekacties worden relevante artikelen gezocht in de Cochrane Library, Clinical Evidence, Embase en PubMed (Medline). Ook worden andere richtlijnen geraadpleegd via de database van het US National Guideline Clearinghouse en de website van enkele belangrijke richtlijnorganisaties (NICE, SIGN et cetera). De gevonden artikelen worden beoordeeld op relevantie voor de vraagstelling en voor de eerstelijnsgeneeskunde. De kwaliteit van het onderzoek en het niveau van de bewijskracht worden kritisch beschouwd. De aldus geselecteerde artikelen onderbouwen de conclusies en aanbevelingen uit de NHG-Standaarden.

What’s New

Version 1.5.2

Bugfixes

Information

Seller
Springer Media B.V.
Size
24.6 MB
Category
Medical
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Medical/Treatment Information
Copyright
© Bohn Stafleu van Loghum - Springermedia BV.
Price
Free
In-App Purchases
  1. NHG Standaarden $23.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like