Night Lite by NPG 4+

Powered by Yonoton Oy

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Night Lite - Aina yössä

Night Lite -applikaatiolla olet yöelämän suurvisiiri. Saavu paikalle pöytä varattuna ja juomat valmiiksi tilattuna. Parhaimmat edut ja tiedot tapahtumista kaikki kätevästi puhelimessa – yöelämä taskussasi.

Night Litessa on mukana 15 baaria ja yökerhoa Helsingissä, Kajaanissa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Seinäjoella ja Valkeakoskella.

Kuinka Night Lite toimii?

Tutki kaupungin parhaita baareja ja yökerhoja, merkitse suosikkisi ja saat tietää kun bileet alkavat. Night Liten kautta saat myös vaihtuvia etuja suosikkiyökerhoihisi.

Halutessasi voit päivittää jäsenyytesi Shine-tasolle, jolla saat kaikissa suosikkiyökerhoissasi 15% alennusta normaalihintaisista juomatuotteista, sekä sisäänpääsyetuja yökerhoihin. Night Lite yhdistyy maksukorttiisi ja Shine-jäsenyyden maksu tapahtuu taustalla, joka tekee jäsenyydestä vaivatonta.

Night Liten asiakaspalvelu palvelee live-chatissa osoitteessa www.nightlite.fi arkisin 9.00 - 17.00.

Night Lite - Aina yössä

Miksi Night Lite?

Käyttämällä Night Litea säästät aikaa ja rahaa, sillä sovelluksesta löytyy suosikkipaikkasi ajankohtaisuudet ja edut. Night Litella voit kätevästi selata, tilata ja maksaa juomia yökerhossa siihen tallentamallasi maksukortilla. Tilaaminen onnistuu omasta pöydästä tai vaikka tanssilattialta. Night Lite on avuksi myös vieraammassa kaupungissa ollessasi etkoilla ja bileissä, sillä applikaation avulla on helppo löytää uusi suosikkipaikka.

What’s New

Version 3.9.4

Bugfixes and UI improvements

App Privacy

The developer, Powered by Yonoton Oy, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Entertainment
Utilities
Health & Fitness
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment