Niki Your Travel Buddy 4+

Resquire Development B.V.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Jouw persoonlijke reismaatje met stem begeleiding in jouw eigen taal in jouw broekzak. Niki is het persoonlijke reismaatje voor jouw reis over de wereld. Ontdek de mooiste bestemmingen, de unieke highlight, of de verborgen parels van een stad tijdens een van de stadswandelingen.
Niki begeleidt jouw reis door middel van stembegeleiding naar de mooiste plekken van een stad. Kies op basis van jouw voorkeuren en beschikbare tijd een tour die bij jou past en Niki laat jou op een unieke manier de stad zien.
In de app bekijk je wat er bij jou in de buurt te ontdekken is, welke tours er zijn op jouw volgende bestemming én welke tours je reeds gelopen hebt.
In de app maken wij gebruik van jouw locatiegegevens om de ervaring zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Om alle inhoud snel te kunnen weergeven en het dataverbruik van jouw telefoon te beperken, wordt alles lokaal op je telefoon opgeslagen en bijgehouden. We gebruiken dus niet jouw media. Er wordt alleen wat ruimte gebruikt voor een goede gebruikservaring.
De app is volledig ingericht op de gebruikers ervaring. Mocht je vragen hebben kun je altijd even kijken op onze FAQ waar we de meest gestelde vragen beantwoorden. Mochten er toch nog vragen zijn kun je ons natuurlijk altijd mailen via hello@niki-app.com!

What’s New

Version 2.9.2

Bij het kiezen van een contact uit je adresboek, kun je nu een keuze maken uit de aanwezige telefoonnummers van het gekozen contact.

App Privacy

The developer, Resquire Development B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Purchases
  • Location
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Toverland
Travel
Amsterdam Circle Line
Travel
AMSTERDAM Guide Tickets & Map
Travel
Amsterdam Travel Guide ..
Travel
Metro DE - Berlin, Munich
Travel
Brussels Card
Travel