iPad Screenshots

Description

L'app Paisatges plàstics és una aplicació que permet la creació de paisatges sonors i paisatges plàstics a partir de la instal·lació "No em va fer Joan Brossa" de cabosanroque.

L'app té com a finalitat proporcionar eines a l’educador i/o usuari per acostar d’una manera lúdica el món poètic de Joan Brossa i de cabosanroque a partir dels sons i les imatges dels objectes que es troben a la instal·lació "No em va fer Joan Brossa". Permet descobrir processos de creació artística a partir del joc i de les noves tecnologies.

Pots arrossegar imatges i crear el teu propi "collage" a partir de les imatges dels objectes de la instal·lació.

cabosanroque és un duo d'artistes sonors format per Laia Torrents i Roger Aixut. Ambdós van ser els fundadors de cabosanroque l'any 2001 com a col·lectiu musical. Són constructors sonors en diferents camps, com les instal·lacions sonores, les arts performatives o la música. Sempre treballen amb el so, les capacitats expressives de les màquines i les seves possibilitats per transmetre emocions.

A mig camí entre una banda de rock experimental, artistes d'escultures sonores i performers, cabosanroque sobrepassa categories gràcies als seus artefactes: matèria i so.

Information

Seller
Julia Carboneras Girgas
Size
44.5 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPad.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.