iPad Screenshots

Description

L'app Paisatges sonors és una aplicació que permet la creació de paisatges sonors i paisatges plàstics a partir de la instal·lació "No em va fer Joan Brossa" de cabosanroque.

L'app té com a finalitat proporcionar eines a l’educador i/o usuari per acostar d’una manera lúdica el món poètic de Joan Brossa i de cabosanroque a partir dels sons i les imatges dels objectes que es troben a la instal·lació "No em va fer Joan Brossa". Permet descobrir processos de creació artística a partir del joc i de les noves tecnologies.
 
Pots arrossegar sons a les pistes i crear la teva pròpia música amb els sons de la instal·lació, així com gravar veus.

cabosanroque és un duo d'artistes sonors format per Laia Torrents i Roger Aixut. Ambdós van ser els fundadors de cabosanroque l'any 2001 com a col·lectiu musical. Són constructors sonors en diferents camps, com les instal·lacions sonores, les arts performatives o la música. Sempre treballen amb el so, les capacitats expressives de les màquines i les seves possibilitats per transmetre emocions.

A mig camí entre una banda de rock experimental, artistes d'escultures sonores i performers, cabosanroque sobrepassa categories gràcies als seus artefactes: matèria i so.

App Privacy

The developer, Julia Carboneras Girgas, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like