iPhone Screenshots

Description

Vi har skapat ett nytt, bättre sätt att köpa och sälja bostäder på. Med tidigare erfarenhet från över 10 000 försäljningar vet vi vad som fungerar. Och allt som inte gör det.

Kom igång direkt med Pre-Market™
Ladda ner vår app, svara på några snabba frågor om din bostad och logga in med BankID. Din bostad visas nu anonymt på norban.se med tillräcklig information för att locka intresse. Nästa steg tar du i din takt.

Testa marknaden och följ intresset.
Via appen håller du enkelt koll på intresset i ditt egna unika spekulantregister. Skaffa följare och se hur många som besöker din annons – det kan vara din framtida köpare.

Sälj på dina villkor.
Du kan vara på vår Pre-Market™ så länge du vill. Då är du redo när drömbudet kommer. Blir det bråttom att sälja så går vi givetvis till öppna marknaden och marknadsför på Hemnet – det är upp till dig.

Vi sköter allt.
Din mäklare sköter all kontakt med intressenter och håller alla visningar. Norban ger dig en fullskalig mäklartjänst och en bättre upplevelse, till ett bättre pris.

Följ din säljresa.
Vår app ger dig full kontroll från start till mål. Precis som det borde vara. Följ säljresan från soffan medan din mäklare sköter allt som har med affären att göra.

What’s New

Version 1.14.1

Öppna appen med HTTP-/HTTPS-länkar
Fråga efter telefon i onboarding
Buggfixar

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Norban AB
Size
47.5 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Swedish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like