iPhone Screenshots

Description

NOUNOU nu-nu – (nga gjuha frënge) Dado, Dikush që përkujdeset për një njeri tjetër

NOUNOU mbledh në një vënd emrat më të veçantë të blogereve shqiptare të fushave të ndryshme, për t’ju sjellë më afër këshillat dhe sugjerimet që ato kanë për ju.
Ju mund të ndiqni NOUNOU-në tuaj të preferuar, apo edhe të zbuloni një të re që nuk e kishit njohur më parë. E rëndësishme është që s’do ta kalojmë asnjë ditë pa kujdesin e veçantë që ato do na sjellin për secilën fushë të stilit të jetës.

Mos harroni ti ndiqni NOUNOU-të edhe në hapësirat e tyre në rrjetet sociale apo website.

Information

Seller
Briljant Kasami
Size
19.6 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like