Screenshots

Description


nPloy е българско приложение, което прави намирането на работа лесно, бързо и интуитивно. Нашата цел е да срещаме точните хора с най-добрите за тях кариерни възможности. Затова решихме, че трябва да променим всички онези неща, които ни напрягат, когато дойде време за „търсене на работа“ и да спестим колкото може повече стъпки между теб и новата ти работа. Затова опростихме нещата максимално и оставихме само най-важното, даже подобрихме и него.

Ето как:
За да се възползваш максимално от предимствата на nPloy, трябва да си създадеш резюме. Няма страшно, ще ти отнеме 3-5 минути, а и така работодателите ще знаят защо ти си точният човек.
След това ще те попитаме за важните неща – в кой град си търсиш работа, на пълен работен ден ли искаш да работиш, какво възнаграждение очакваш и колко години опит имаш в сферата, в която работиш.
За броени секунди ще избереш сектора, в който си търсиш работа…
И вече си в играта
Ще виждаш само филтрирани резултати - обяви за работа, които отговарят на твоите специфично зададени критерии, можеш да реагираш на тях с едно приплъзване на палеца, сещаш се.
Можеш да се свързваш се с работодатели директно – да говориш с тях, чрез чат функцията на приложението и бързо да разбереш дали тази работа е точно за теб.
Можеш да стесниш търсенето максимално - ти задаваш критериите - размерът на заплатата и очакванията си.
Пазим офертите, които са ти се сторили подходящи и чатовете с работодателите, така преди да отидеш на интервю, можеш да си припомниш всичко важно за кандидатстването ти.

С nPloy намирането на работа е лесно и неангажиращо, можеш да разглеждаш предложения навсякъде и по всяко време, да кандидатстваш с едно движение и да разговаряш с работодатели в неформална среда. Направихме всичко това, защото смятаме, че работата трябва да е удоволствие и намирането ѝ - също.

EN:
nPloy is a Bulgarian app that transforms job searching into job matching.
Candidates can explore job offers, directly connect with employers and find great job opportunities through a simplified process. Set your expectations, see only filtered job offers and swipe just what you think is relevant to you. With nPloy the right job finds you.
nPloy is fast, fun & accessible. Our aim is to match the right people with the best career opportunities. Easy like never before.“

What’s New

Version 2.0.0

- Oтстраняване на бъгове
- Подобряване на производителността
------------------------------------------------
- Bug fixes
- Performance improvements

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Seller
Highr OOD
Size
30.3 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like