iPhone Screenshots

Description

NRC Audio is een nieuwe app van NRC die je de beste podcasts laat ontdekken. Van NRC, van Nederland, van de wereld.

Je kunt er de bekende NRC podcasts vinden zoals NRC Vandaag met Thomas Rueb, de wetenschapspodcast Onbehaarde Apen en onze politieke podcast Haagse Zaken. Daarnaast vind je ook fantastische nieuwe podcasts van NRC zoals De Post en Cocainekoorts die exclusief op NRC Audio te vinden zijn.

Maar ontdek vooral ook de beste podcasts van makers over de hele wereld, geselecteerd door ons, de mensen van NRC. De app is jouw gids door het brede en soms onoverzichtelijke podcastlandschap. NRC-redacteuren raden onder het kopje ‘ontdekken’ de goede, bijzondere en belangrijke podcasts aan van andere makers – uit Nederland en daarbuiten.

Tot 1 januari 2021 is alles in de app voor iedereen onbeperkt te luisteren. Wil je ook na de jaarwisseling blijven luisteren naar alle exclusieve NRC-podcasts én toegang te de kwaliteitsjournalistiek van NRC? Neem dan een abonnement, al vanaf €2,- per week.

What’s New

Version 1.0.9

Podcasts luisteren in de auto is eenvoudiger en veiliger omdat de app nu Apple CarPlay ondersteunt. Daarnaast is het volgen, downloaden en delen makkelijker geworden: door lang te drukken ('long press') op een podcast, verschijnt een menu van waaruit je direct kan volgen, downloaden en delen.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, NRC Media, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like