iPhone Screenshots

Description

Med OK’s nye app til erhverv kan du både betale fra forsædet, se alle kvitteringer, finde nærmeste tankstation – og blive siddende bag rattet, mens du vasker bilen og varevognen.

Mere end almindelig sikkerhed
Du kan også bruge vores nye OK-app som et mobil-tankkort – og slippe for fysiske kort. Det giver dig ekstra sikkerhedsfordele i hverdagen. Du kan nemlig bruge din mobils Touch ID, så du let og hurtigt kan logge ind med dit fingeraftryk.

Nem og enkel kortadministration
På MinOK kan du nemt oprette mobil-tankkort til dine medarbejdere med en simpel sms og slette dem lige så hurtigt. Og det er praktisk, når du vil spare tid – tid til administration og tid på vejene.

Du kan tilpasse hvert mobil-tankkort, så du får den sikkerhed, du har brug for. For eksempel kan du vælge, at kilometerstanden skal indtastes hver gang, før dine medarbejdere kan tanke og betale med appen. Det tager kun få minutter.

God fornøjelse!

Ved at benytte appen accepterer du betingelserne, som kan læses i appen under ’Indstillinger’.

What’s New

Version 4.2.1

Så er vi klar med en opdatering af OK Erhverv-appen. Denne version indeholder den nye, smarte ”Find vej”-funktion, der hjælper dig med at planlægge stop ved OK’s tankstationer, vaskehaller og butikker på din vej. Med iOS 13.1 eller nyere kan du nu også bruge Siri til at aktivere standere, så du slet ikke behøver have telefonen op af lommen, når du skal tanke. Hent opdateringen og prøv det selv!

Send os gerne feedback på feedback@ok.dk.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Information

Seller
OK a.m.b.a.
Size
73 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Danish

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like