iPhone Screenshots

Description

A l'illa de Mallorca, la natura ha esculpit, al llarg dels segles, els troncs de les oliveres i els ha convertit en veritables obres d'art.

Part de la vida de Mallorca gira al voltant de l'olivera i del seu fruit: L'OLI DE MALLORCA. L'Oli de Mallorca és l'element que permet mantenir viu l'olivar al temps que ens concedeix el plaer d’assaborir plats amb un gust singular i diferenciat.

Aquesta aplicació forma part del material educatiu “L’oli d’oliva: De l’arbre a la llesca”, dissenyat per introduir l’alumnat d’Educació Primària en el món de l’oli i tot allò que l’envolta. Hi trobaràs la descripció d’itineraris que et guiaran per alguns dels paratges més bells relacionats amb l’olivera. A més, et proposarem diferents activitats per fer en família mentre passejau entre olivars, marges i altres meravelles que ens ofereix l’illa.

A part, pots consultar la resta del material educatiu a la web olidemallorca.es

Aquest projecte ha estat finançat pel departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca.

What’s New

Version 1.1.0

Novetats V1.1.0:
-Afegida una nova ruta: Finca Pública de Galatzó
-Ara les rutes tenen dificultats diferents

App Privacy

The developer, Bidari Digital SL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like