iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Als je bij Woon op Maat een onderhoudsverzoek indient, mag je ervan uit gaan dat je minimaal twee vrije dagen moet opnemen. De ene voor een monteur die 'de situatie komt bekijken', en de andere voor het daadwerkelijke oplossen van het probleem.

Met deze app kan je ervoor zorgen dat er in het vervolg in de meeste gevallen maar één vrije dag opgenomen hoeft te worden. Met de app kan je een onderhoudsverzoek met foto's indienen bij Woon op Maat. Zo kan je bijvoorbeeld een foto van de lekkage, schimmelvlekken, gebroken asbest en andere gebreken bijvoegen, zodat de monteurs niet voor verrassingen komen te staan.

Wees zo volledig mogelijk met het indienen van verzoeken. Is er bijvoorbeeld een lamp in de hal stuk? Maak dan een foto van de locatie, maar ook van de lampfitting. Anders heb je kans dat je toch weer twee dagen thuis moet blijven, omdat de monteur niet de goede lamp in zijn auto heeft liggen.

Naast onderhoudsverzoeken kan je ook klachten indienen bij Woon op Maat. Reageren ze nergens op, net zoals bij mij? Dan staan in de laatste tab knoppen waarmee je ze direct kan bellen.

Woon op Maat: Lezen jullie de screenshots even? Dankjewel.

Nieuw

Versie 1.1

Aan de achterkant van de app zijn wat wijzigingen doorgevoerd om je foto's veiliger op te slaan.

Informatie

Verkoper
J.C. van Kampen
Grootte
12.2 MB
Categorie
Utilities
Compatibiliteit

Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Engels

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou