Ondernemend Tilburg 4+

Chainels BV

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Log in en stay connected!

Welkom bij Ondernemend Tilburg, het nieuwe digitale communicatieplatform voor alle deelnemers van Vitaal. In deze omgeving vindt u de laatste nieuwsitems voor uw bedrijvenpark, de leden van Ondernemend Tilburg, achtergrondinformatie over de verschillende projecten en alles over Parkmanagement.

Het doel van Ondernemend Tilburg is om met een gezamenlijk inzet de kwaliteit van het bedrijvenpark te verbeteren en te borgen zodat een representatieve, veilige en duurzame werkomgeving ontstaat. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte, verbeteren van de algehele veiligheid, initiatieven op gebied van duurzaamheid en mobiliteit en het verbinden van ondernemers zijn onderwerpen waarmee Parkmanagement dagelijks bezig is. Het resultaat is een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat, waar het aanwezige vastgoed haar waarde behoudt. Log in en stay connected!  

What’s New

Version 5.4.9

Datums worden correct weergegeven voor gebeurtenisberichten

App Privacy

The developer, Chainels BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Business
Business
Business
Business
Business
Business

You Might Also Like

Business
Business
Business
Productivity
Business
Business