Screenshots

Description

Altijd en overal toegang tot nieuws en verdiepende artikelen over onderzoek naar herinneren, herdenken en vieren. Onderzoek uitgelicht biedt via de app op zowel mobiel als tablet direct en gratis toegang tot verdiepende artikelen inclusief foto’s, links naar filmmateriaal en achtergrondinformatie. Onderzoek uitgelicht is een uitgave van het Nationaal Comité 4 en 5 mei in samenwerking met NIOD, Arq en NOB.

Er verschijnen veel publicaties op het gebied van herdenken, vieren en herinneren. De app maakt het mogelijk om direct inzicht te krijgen in het nieuws en de wetenschappelijke inzichten in de Tweede Wereldoorlog en aanverwante thema’s.

De app is er voor iedereen die betrokken is bij oorlogsherinnering, herdenken en vieren, beroepsmatig of als vrijwilliger. Van conservatoren en medewerkers educatie bij oorlogsmusea en herinneringscentra, makers van tentoonstellingen, redacteuren bij uitgeverijen tot voorlichters en beleidsmedewerkers bij gemeente, provincie en het Rijk. De onderzoeken, studies en het nieuws worden door professionals in het werkveld besproken, zodat meteen duidelijk is wat de collega’s eraan hebben.

Vanuit de app kunnen artikelen meteen worden gedeeld op social media.

What’s New

Version 1.1.0

Email share subject

Information

Seller
Stichting Nationaal Comite 4 en 5 mei voor de nationale herdenking en viering van de bevrijding
Size
88.8 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like