Screenshots

Description

Altijd en overal toegang tot nieuws en verdiepende artikelen over onderzoek naar herinneren, herdenken en vieren. Onderzoek uitgelicht biedt via de app op zowel mobiel als tablet direct en gratis toegang tot verdiepende artikelen inclusief foto’s, links naar filmmateriaal en achtergrondinformatie. Onderzoek uitgelicht is een uitgave van het Nationaal Comité 4 en 5 mei in samenwerking met NIOD, Arq en NOB.

Er verschijnen veel publicaties op het gebied van herdenken, vieren en herinneren. De app maakt het mogelijk om direct inzicht te krijgen in het nieuws en de wetenschappelijke inzichten in de Tweede Wereldoorlog en aanverwante thema’s.

De app is er voor iedereen die betrokken is bij oorlogsherinnering, herdenken en vieren, beroepsmatig of als vrijwilliger. Van conservatoren en medewerkers educatie bij oorlogsmusea en herinneringscentra, makers van tentoonstellingen, redacteuren bij uitgeverijen tot voorlichters en beleidsmedewerkers bij gemeente, provincie en het Rijk. De onderzoeken, studies en het nieuws worden door professionals in het werkveld besproken, zodat meteen duidelijk is wat de collega’s eraan hebben.

Vanuit de app kunnen artikelen meteen worden gedeeld op social media.

What’s New

Version 1.1.0

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Email share subject

App Privacy

The developer, Nationaal Comité 4 & 5 mei, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News