iPhone Screenshots

Description

Onesti gir deg full digital styring og kontroll på din bolig og hytte. Systemet installerer du lett selv, og du kan tildele egne brukertilganger til familiemedlemmer. Via onesti app’en har du full oversikt over hvem som kommer og går og hvilke smarthus og sikkerhetskomponenter som er i funksjon.

Skap den smarthusløsningen som passer for deg og din familie:
onestiHomegate i kombinasjon med sikkerhetskomponenter fungerer som en boligalarm. Du velger selv om alarmsignalene kun skal gå til din mobil, eller om du ønsker alarmstasjonstjenester fra FG godkjent alarmstasjon med utrykning fra vekter og nødetater.
Øvrige produkter og tjenester: Digital dørlås som kommuniserer med onestiHOMEGATE, lysstyring, kameramonitorering, strømstyring, varmestyring, solskjerming, klimaanlegg, automatisk vannlås funksjon og underholdning.

Få varsling på viktige og kritiske hendelser i ditt hjem til din mobil. Aktiver naboer/venner/familie i ditt varslingsnettverk, men husk at profesjonelle alarmoperatører aldri sover og alltid vil handle etter instruks. Vi anbefaler at signalene bør gå til FG godkjent alarmstasjon. Spar strøm, sikre dine verdier og skap trygghet for dine familiemedlemmer. Etablèr dine unike brukermønster (regler) med usedvanlig enkelt grensesnitt, det skal være enkelt å administrere sitt hjem.

Begynn med en startpakke som du finner på www.onesti.io

What’s New

Version 2.8.6

* Fix issue to avoid reinstall app in order to receive push notifications

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

vp-one ,

Excellent

Easy to use, helpful and very important app.

Information

Seller
SAFE4 SECURITY GROUP AS
Size
42.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Danish, Norwegian Bokmål, Swedish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
Copyright © 2018 onesti.io
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like