Oogst 17+

Oogst van hier BV

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Vers van het land, zó op jouw bord. Wil je de smaak van écht lokaal proeven? Met deze app kun je winkelen bij een fysieke Oogst winkel, bij jou in de buurt.

Oogst is een winkelconcept waarbij natuurinclusieve boeren samen hun producten aan buurtbewoners verkopen. Dat doen we door het realiseren van onbemande winkeltjes die op een centrale plek in dorp/stad staan. Als consument kun je hier dus je vlees, zuivel, groenten en fruit kopen van boeren uit de buurt die allemaal natuurinclusief werken. Zo ontvangt de boer meer marge en kan zo nog meer met de natuur werken.

Met de app open je de deur van de winkel. Binnen neus je lekker rond, neem je mee waar je zin in hebt en betaal je met de app. Direct aan de lokale boeren en makers van de winkel. Dat is goed voor de boer, de natuur en voor jou!

In de app zie je waar er al Oogst winkels zijn in Nederland. Per winkel kun je zien welke boeren daar leveren, en een korte omschrijving van hoe ze werken. Ook staan alle producten die je vindt in de winkel omschreven; product info, prijs en van welke boer. Zien we je snel?

What’s New

Version 1.0.7

- Update voor de gebruiksvriendelijkheid van de app
- Een aantal bugs zijn opgelost

App Privacy

The developer, Oogst van hier BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Location
  • Contact Info
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink