iPhone Screenshots

Description

Aplicația Opera Cluj oferă utilizatorilor posibilitatea unui contact permanent cu activitatea Operei Naționale Române Cluj-Napoca, facilitându-le acestora accesul către programul lunar al reprezentațiilor, dar și către achiziționarea online a biletelor. Pe lângă datele minimale de indentificare a producțiilor (titlul, compozitorul, data, ora de începere, și locul evenimentului), descrierile, fotografiile, distribuțiile sau celelalte segmente informative atașate fiecăruia dintre spectacole asigură familiarizarea viitorului spectator cu subiectul operei, baletului sau operetei pe care urmează să o vizioneze și, în egală măsură, informarea publicului deja avizat în legătură cu prezența anumitor interpreți (invitați speciali sau preferați) pe scena Operei Naționale Române Cluj-Napoca. Toate informațiile pot fi accesate cu ușurință, pornind de la titlul spectacolelor care sunt organizate cronologic, însă pot fi identificate și în funcție de gen.
O altă funcție importantă și de mare ajutor, mai ales pentru participanții la spectacol care vin din afara orașului, este cea de localizare și ghidare prin Google Maps către adresa la care are loc evenimentul artistic. Planul hărții și indicațiile de orientare pot fi activate cu ușurință, printr-un simplu click. De asemenea, link-ul către planul sălii, pentru achiziționarea de bilete, dar și prezența tabelului de prețuri practicate pentru respectivul spectacol oferă mijloacele ideale în stabilirea opțiunilor pentru un anumit tip de bilet sau loc. Totodată, fiind vorba de o anumită reprezentație, promovată și pe alte canale media precum Facebook, utilizatorul aplicației poate vizita, tot printr-un simplu click, evenimentul/ event-ul adiacent. Galeria foto aferentă fiecărei producții este, iarăși, la îndemână.
Homepage-ul aplicației aduce reprezentațiile programate în ordine cronologică, oferind însă și posibilitatea vizualizării acestora în funcție de gen (operă, balet, musical, operetă sau concert vocal-simfonic). În cazul unor reprezentații multiple ale aceleiași producții, acestea vor deveni extrem de vizibile, în ordonare cronologică.
În imediata apropierea a Homepage-ului se află poziționate alte informații de interes, privind prețul de achiziționare a biletelor, dar și o secțiune de ,,Întrebări frecvente” menite să întâmpine diversele situații pe care le pot întâlni spectatorii noștri. Tot aici se poate consulta ,,Regulamentul oficial pentru publicul spectator” – a cărui respectare este absolut necesară desfășurării în condiții optime a evenimentului artistic – și datele de contact ale Operei Naționale Române Cluj-Napoca.
În ceea ce privește interfața grafică a aplicației, simplitatea acesteia permite suprapunerea diverselor materiale vizuale utilizate de către Opera Națională Română Cluj-Napoca, în vederea promovării identității și specificului fiecărui eveniment.
Utilitatea și accesibilitatea sunt principalele caracteristici ale aplicației Opera Cluj, oferind publicului cunoscător sau mai puțin cunoscător, de aproape sau de departe, oportunitatea de a cunoaște, și pe această cale, arta și activitatea instituției, și de a beneficia din plin de aceasta!

What’s New

Version 1.0.1

Remedieri ale unor erori raportate recent și îmbunătățirea performanței aplicației

Information

Seller
RODEAPPS
Size
18.4 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like