iPhone Screenshots

Description

Order Management - Snapfood, aplikacioni që u vjen në ndihmë të gjithë Restoranteve, të cilët mund të menaxhojnë në kohë në kohë reale porositë e tyre në SnapFood. Funksionalitetet kryesore të aplikacionit:

Menaxhimi i Porosive
Menaxhimi i Menusë
Dashboard me Analiza dhe Statistika
Menaxhimi i Produkteve dhe të dhënave të Restorantit
Funksionalitete të tjera

What’s New

Version 2.0

Restaurant Orders Manage for Euro Currency
Bug Fixes
General Improvements

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Electral sh.p.k
Size
45.7 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like