OrosTúra 17+

RNDL Apps Kft.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Mozgasd meg magad! Járd be Orosházát és környékét!

Izgalmas túrajáték Orosházán! Több tucat ellenőrzési pontot rejtettünk el a városban. Az applikáció térképének segítségével találd meg őket és olvasd be a matricán található QR kódot! A játék során megtett aktivitásod-, teljesített ellenőrzési pontok és befejezett útvonalak után játékpontokat gyűjthetsz!

Mire jók a pontok?

Teljesítményeddel gyűjtött játékpontokért városban beváltható kuponokkal jutalmazunk!

Hogyan játszhatok?

Két játékmód közül választhatsz: Útvonalak és Szabadpálya.

Útvonalak: Előre kijelölt útvonalak teljesítésével extra pontokat gyűjthetsz! Egy útvonal átlagosan 4-6 checkpointot tartalmaz. Ha megtaláltad mindet és végeztél a túrával ne felejtsd el leállítani a játékot!

Szabadpálya: Játékmód kiválasztásával a városban található összes checkpoint megtalálható a térképen. Egy túra során találj meg minél többet!

Figyelem!

A játék térkép és geolocation alapú, ezért az app használata során mindenképp fogadd el az ehhez szükséges engedélyeket! Hogy az app túra közben lezárt kijelzővel is követni tudja az aktivitásod, az engedély ablakon válaszd az "Always Allow" opciót.

App Privacy

The developer, RNDL Apps Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Food & Drink
Food & Drink
Health & Fitness
News

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness