iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni zyrtar i Operatorit te Shperndarjes se Energjise Elektrike, Oshee Mobile, ju mundeson te kryeni te gjitha sherbimet online si dhe te merrni informacionet me te fundit ne kohe reale.
Me ane te OSHEE Mobile ju mundeni:
- te regjistroheni per te pasur llogarine tuaj online prane OSHEE-se;
- te kontrollloni konsumin dhe faturen tuaj mujore;
- te kryeni pagesat e faturave pa komision;
- te kryeni nje kerkese apo ankese si dhe te ndiqni statusin e saj;
- te aksesoni portalin e punesimit dhe te aplikoni per nje vend pune prane OSHEE-se;
- te denonconi cdo abuzim;
- te shikoni ne harte dhe te informoheni mbi qendrat e kujdesit ndaj klientit te OSHEE-se;
- te informoheni per te rejat me te fundit nga OSHEE;
Te gjitha keto sherbime mund ti kryeni direkt nga telefoni juaj pa qene nevoja te paraqiteni prane qendrave te kujdesit ndaj klientit.

What’s New

Version 1.7.4

Bug fixes and working on new design

Ratings and Reviews

1.3 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

G.Bullari ,

Jo funksional

Aplikacioni nuk eshte gati per tu lanciar. Plot me bage. Mungojne mjetet baze per te hyr. Nqs harron perdoruesin ose fjalekalimin ska shanc qe ta rimarresh. E vetmja menyre qe te shkosh ne konsolen kryesore eshte te klikosh mbi logo qe te duhet koha ta kuptosh. Nderkohe qe nje GUI i mire do kishte ikon. Me nje fjal eshte punuar shkel e shko dhe publikuar per te hedhur "hallin".

Dario Ninja ,

Ka nevoj per pun

Shpresoj qe profili qe eshte ne ndertim te jet funksional.Aplikacioni duhet te updatohet rregullisht.

Andi_1234 ,

Nice

Good looking

App Privacy

The developer, OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE SH.A., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer's privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Seller
OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE SH.A.
Size
6.8 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like