Oszkar telekocsi 4+

Oszkar.com telekocsi Kft.

Designed for iPhone

    • 4.9 • 16 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Szoktál utazni? Szeretnél spórolni a költségeken? Az Oszkár telekocsi 2007 óta segít neked ebben! Nem csak olcsóbban, de gyorsabban, rugalmasabban és kényelmesebben is utazhatsz, ráadásul jó hangulatban. Hogyan?

Az Oszkár telekocsi rendszer segítségével az autósok felajánlhatják szabad helyeiket olyan utasoknak, akik vele megegyező időben és viszonylaton szeretnének utazni. Az útiköltség megosztása révén mindketten jól járnak, ráadásul az utazás során egy közösségi élménnyel is gazdagodhatnak!

Ha autóval utazol, és van legalább egy szabad helyed, egy gyors regisztrációt követően add fel hirdetésed, és már várhatod is az utasok jelentkezését. A valósidejű útitárskeresés segítségével akár induláskor is elég feladnod a hirdetést, így GPS pozíciód alapján már indulás után is rád találhatnak az utasok!
Ha utasként szeretnéd használni az Oszkárt, a regisztrációt követően kereshetsz megfelelő autóst, akinél helyet foglalhatsz. Utazás előtt profillapjáról megtudhatod, a korábbi útitársai hogyan értékelték a vele való közös utazást, így nem kell a véletlenre bíznod a sofőrválasztást.

Az utazást követően az autós és utas kölcsönösen értékelheti egymást, segítve ezzel a közösséget a bizalom megalapozásában.

"Oszkár utasként rugalmasan közlekedhetek, sok segítőkész és türelmes embert ismerhetek meg. A rendszer jól működik és eddig csak pozitív véleményt tudok mondani. Az utazás költsége nagyon is pénztárca barát a kényelem, rugalmasság es társaság pedig felbecsülhetetlen:)" Lívia, Oszkár utas

"Nagyon jó dolog és nagyon tetszik. Az a baj, hogy csak kb. egy hónapja fedeztem fel. Nem is tudom eddig miért nem oszkároztam. Évek óta üres kocsival jártam, most pedig szinte mindig tele van. Jók vagytok nagyon!" - Álmos (24), egyetemi hallgató, Oszkáros sofőr

Sok sikert az útitárskereséshez!

Mobilapplikációval kapcsolatos észrevételek: ios@oszkar.com

--------------------

Do you travel frequently? Would you like to save on your travel costs? Oszkar has been helping travelers just like you since 2007! It's quicker, cheaper, more flexible and even more comfortable than any other alternatives of travel. How is that possible?

With Oszkar car owners can offer their available space in their cars for people who'd like to travel in the same direction at the same time. While sharing the travel costs together, they get to socialize as well!

If you have a car, just register to Oszkar and after sharing your travel information you can expect fellow travelers to join you soon!

If you'd like to use Oszkar as a passenger, simply register and search for destinations which match your criteria.

All our users have a detailed profile page where previous travel companions rate them, so you will have the peace of mind knowing at least a couple crucial information about the people you're going to travel with.

Have fun!

Note: Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

We'd like to hear your feedback about our mobile app at: ios@oszkar.com

What’s New

Version 2.6.3

- Kisebb hibajavítások és biztonságot, teljesítményt növelő javítások
----
- Bug fixes and performance improvements

Ratings and Reviews

4.9 out of 5
16 Ratings

16 Ratings

J.L.Pete ,

Otlet jo,de applikacion van mit fejleszteni

Jo otlet,mukodik is,sokan uzletszeruen csinaljak.nincs evvel gond csak sokan ha nincs eleg utas lemondjak veluk kellene kezdeni valamit.amikor 1200 utbol 5-600-at lemond azt ki kene tenni mert megbizhatatlan,lehet elgondolkodnanak.
Appban a visszajelzes menupontnal osszeomlik az egesz alkalmazas:):/
Lattam hogy lehet valahogy lementeni kedvenceket,de appban ezt nem talaltam meg! Pedig jo lenne ha a kedvenc soforjeimet el rudnam menteni illetve ha valamiert kilepek keresesbol es kesobb vissza ne kelljen ujbol azbongeszni az osszes utat mire megtalalom azt/azokat amiket nezegettem. Be lehetne jelolni amik erdekelnek es kesobb tobb ut es sofor ertekelesenek olvasasa utan konnyeden meg lehetne talalni,nem kerezsgelni hogy merte is volt az elozo ut amit neztem.

App Privacy

The developer, Oszkar.com telekocsi Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers
  • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

iMenetrendek
Travel
MOL Limo
Travel
MÁV
Travel
GreenGo e-Carsharing
Travel
wigo carsharing
Travel
Szallas.hu
Travel