Screenshots

Description

OVeNtura je prava izbira, če želite izkusiti top doživetja na top lokacijah. Že samo ime pove, da se vam obeta prava pustolovščina. Center mesta Maribor bodo preplavila električna kolesa, katere si bo mogoče izposoditi na Gosposki ulici 11. Električna kolesa so idealna rešitev za vsakodnevne opravke ali oglede mesta. E-kolesa privlačne bele barve vam omogočajo edinstveno izkušnjo električne mobilnosti po mestnih poteh in primestnih turah. OVeNtura občanom in turistom ponuja hiter in učinkovit najem najmanj 15 e-koles, ki jih lahko najamete v sami izposojevalnici ali preko sodobne aplikacije.

Z izredno trendovsko aplikacijo si olajšajte delo ter kar od doma izberite električno kolo, na podlagi urnih, dnevnih, tedenskih in ostalih najemov. V primeru želje po izletu ali posebni dogodivščini izberite svojo e-turo iz ponujenih paketov ter si na tej poti oglejte mesta in njihove znamenitosti. Ponujamo vam pakete pustolovščine, zgodovine, vode in ljubezni. Sami, v paru ali skupini, se odločite za svojo destinacijo. Omogočeni so preprosti načini plačila, po katerem lahko svoje kolo za najem ali izbrano turo prevzamete v izposojevalnici OVeNtura.

Doživite lahko prave pustolovščine z e-turami, ki vas popeljejo po Mariboru in okolici ali pa si enostavno izposodite e-kolo ter se zapeljite po svoje. Uporabniku prilagojeni paketi so namenjeni tako občanom, kot tudi turistom, ki se bodo sedaj z električnim kolesom lahko popeljali po Mariboru ter uživali v njegovi okolici.

What’s New

Version 0.6.0

Changed the e-route package distribution.

Information

Seller
Agencija Novelus d.o.o.
Size
22.7 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Oven Elektro Maribor d.o.o.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like