Screenshots

Description

A játék elsősorban 12-15 éves gyerekeknek szól, akik a Pénzügyi Hősképzőbe lépve pénzügyi- gazdasági küldetések teljesítésével szerezhetnek küldetéspontokat, kápékat. A játékosok a regisztráció folyamatában megalkotják saját játékos karakterüket, a jó ízlés keretei között megnevezik játékos hősüket. A Hősképzőben Mentor segítségével ismerik meg az egyes kihívások működését, a kápék gyűjtésének szabályait. Egyes kihívások teljesítése során a játékosok először ingyen, majd segítő pontokért segítő információkat is kérhetnek. Aki nem veszi igénybe a segítséget, segítő pontot gyűjt. A gyűjtött kápékról iskolák közötti ranglista illetve egyéni játékosok toplistája készül. Azonos pontszám esetén az alacsonyabb játékidővel rendelkező játékos kerül előrébb.

A Pénziránytű-Bankvelem program Pontbankjában regisztrált diákok a gyűjtött pontokat - változó árfolyamon - átutalhatják bankszámlájukra és a Pontboltban élményajándékokra válthatják, egyéb módon hasznosíthatják.

What’s New

Version 1.2.1

Apróbb hibajavítások.

App Privacy

The developer, Pénziránytű Alapítvány, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Reference