Pénztörténeti AR Élménytúra 4+

OTP Fay Andras Alapitvany

    • Free

Screenshots

Description

Üdvözöl a OTP Fáy András Alapítvány Pénztörténeti AR Élménytúra alkalmazása!

Az alkalmazás segítségével egy virtuális élménytúrán vehetsz részt. A 7 állomást tartalmazó túra mindegyikén egyedi virtuális AR tartalmak érhetők el. Többek között megismerheted Alapítványunk névadójának munkásságát, kiderítheted mekkora az ökolábnyomod, mennyi aranyat tartalmaz egy érme vagy kinyithatsz egy trezort is.
Pénztörténethez kapcsolódó ismereteket gyűjthetsz, valamint játékos fejtörőket is meg kell oldanod. Chatelj Fáy Andrással munkásságáról, fedezd fel, hol használtak a világon először bankjegyet, fejtsd meg a páncélterem kódját és lépj be a virtuális széfbe.

Mi is az AR? Az AR az angol Augmented Reality rövidítése, amit magyarul Kiterjesztett Valóságként fordíthatunk. Ennek a technológiának segítségével virtuális tartalom jeleníthető meg a készüléked kamerájának a képén.

Indítsd el az alkalmazást, majd kattints a ”Start” gombra. Ezt követően kinyílik a kamerakép. Keresd meg a túra állomásait, irányítsd a kamerát a falon vagy a padlón található markerre és fedezd fel mit rejt az adott pont! A megjelenő tartalomból a ”Home” gomb segítéségével tudsz majd visszalépni.

Rendszerkövetelmény: iOS 11.0, iPhone 6 vagy újabb

Amennyiben további segítségre, információra van szükséged az alkalmazással kapcsolatban, írj a support@otpfayalapitvany.hu e-mail címre!

What’s New

Version 1.01

Programhiba-javítások, stabilitást érintő fejlesztések és alkalmazásoptimalizálások.

App Privacy

The developer, OTP Fay Andras Alapitvany, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Games
Games
Games
Games
Games
Games