Pam i Pipa 4+

STARTCAT APP DEVELOPMENT, SL

Dissenyada per a l’iPad

    • Gratis

Captures de pantalla

Descripció

El nostre centre aposta per la qualitat educativa, pensant i planificant la nostra tasca per tal d’ atendre les necessitats de nens i nenes de 0 a 3 anys.

Els anys d’experiència en el món educatiu avalen els nostres serveis tant a nivell pedagògic, com a nivell assistencial. Serveis que són realitzats amb gran professionalitat, tractant d’afavorir en tot moment el desenvolupament del nen i la comunicació amb els pares.

Estimulem el desenvolupament de tot el potencial dels nostres alumnes i actualitzem contínuament la nostra metodologia adaptant-la a cada grup i a cada nen en concret, procurant un entorn agradable, lúdic i familiar.
La nostra tasca és el pont d’unió entre l’entorn familiar i l’escola. D’aquí la importància que donem al fet de tenir un tracte proper, personalitzat i continu tant amb les famílies com amb els nostres alumnes.

Novetats

Versió 2.0

Actualització de les notificacions i adaptacions a iOS 13.

Privacitat de l’app

El desenvolupador, STARTCAT APP DEVELOPMENT, SL, no ha proporcionat a Apple detalls sobre les pràctiques de privacitat i la gestió de dades. Per obtenir més informació, consulta la política de privacitat del desenvolupador.

No s’ha proporcionat informació

Es demanarà al desenvolupador que proporcioni informació de privacitat quan presenti la propera actualització de l’app.

Més d’aquest desenvolupador

També et pot agradar

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle