Screenshots

Description

A Pannon-Work ISZ a 25 éves Pannon-Work Iskolaszövetkezet Appja. Az App abban segít, hogy gyorsan, hatékonyan találj munkát. Olyan munkát, ami megfelel neked, közel van, könnyen elérhető és időben is összeegyeztethető a te programjaiddal. Ráadásul a kínált munkák mindegyike biztonságos, bejelentett, ellenőrzött. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy képviseljük a diákok érdekeit, odafigyeljünk igényeikre, igazodjunk elvárásaikhoz.
Az App abban is segítségedre lesz, hogy a kiválasztott munkáról le ne maradj. Időben jelez, mikor, hova kell menned és az App-on keresztül gyorsan és hatékonyan tudsz kommunikálni munkatárainkkal is.
Ráadásul a legjobb munkákról így értesülsz a leggyorsabban. Az App-on keresztül pedig azonnal jelentkezhetsz és munkába is állhatsz!
De nem csak itt, hanem az ország 16 városában van irodánk, ahol személyesen is felkereshetsz minket. A Pannon-Work Iskolaszövetkezet országos hálózatának elérhetőségeit szintén megtalálod az alkalmazásban.
Országos hálózatunknak és több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően partnereinek száma meghaladja a 600 céget, megbízóink között éppúgy jelen vannak a multinacionális nagyvállalatok, mint a kis- és középvállalkozások. Ezért is tudunk több száz diákmunkát kínálni naponta.
Nézd meg ezeket most!

What’s New

Version 1.3

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

- Nyereményjáték

App Privacy

The developer, Infotec, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like