Képernyőfotók

Leírás

A Pannon-Work ISZ a 25 éves Pannon-Work Iskolaszövetkezet Appja. Az App abban segít, hogy gyorsan, hatékonyan találj munkát. Olyan munkát, ami megfelel neked, közel van, könnyen elérhető és időben is összeegyeztethető a te programjaiddal. Ráadásul a kínált munkák mindegyike biztonságos, bejelentett, ellenőrzött. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy képviseljük a diákok érdekeit, odafigyeljünk igényeikre, igazodjunk elvárásaikhoz.
Az App abban is segítségedre lesz, hogy a kiválasztott munkáról le ne maradj. Időben jelez, mikor, hova kell menned és az App-on keresztül gyorsan és hatékonyan tudsz kommunikálni munkatárainkkal is.
Ráadásul a legjobb munkákról így értesülsz a leggyorsabban. Az App-on keresztül pedig azonnal jelentkezhetsz és munkába is állhatsz!
De nem csak itt, hanem az ország 16 városában van irodánk, ahol személyesen is felkereshetsz minket. A Pannon-Work Iskolaszövetkezet országos hálózatának elérhetőségeit szintén megtalálod az alkalmazásban.
Országos hálózatunknak és több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően partnereinek száma meghaladja a 600 céget, megbízóink között éppúgy jelen vannak a multinacionális nagyvállalatok, mint a kis- és középvállalkozások. Ezért is tudunk több száz diákmunkát kínálni naponta.
Nézd meg ezeket most!

Újdonságok

Verzió 1.3

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

- Nyereményjáték

App adatvédelme

A(z) (Infotec) fejlesztő nem adott át információkat az Apple-nek a saját adatvédelmi eljárásairól és adatkezeléséről. További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Nincs részlet megadva

A fejlesztőnek meg kell adnia az adatvédelmi részleteket a következő appfrissítés beküldésekor.

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az appot, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Több ettől a fejlesztőtől

Ezeket is kedvelheti