Screenshots

Description

Neka svi zakoni budu u Vašem džepu!

Predstavljamo Paragraf Lex aplikaciju koja će pomoći da Vam zakoni, drugi propisi, obrasci i dnevne pravno ekonomske vesti uvek budu besplatno dostupni.

Osim dokumenata kojima je pristup besplatno dostupan aplikacija sadrži i službena mišljenja, primere sudske prakse, modele, obrasce, službena glasila, evropsko zakonodavstvo, Carinsku tarifu, objašnjenja Uprave carina, kao i tekstove i komentare stručnih časopisa koje objavljuje kompanija Paragraf.

Aplikaciju odlikuje relacijska povezanost svih sadržinski sličnih dokumenata u bazi i ta funkcija olakšava pretragu i rešavanje pravnog ili ekonomskog problema za kojim tragate.

Svrha aplikacije je da na brz, transparentan i efikasan način upozna korisnika sa pravnom regulativom i drugim pravno-ekonomskim informacijama koje su u vezi sa primenom propisa, a koje su neophodne u svakodnevnom radu i poslovanju.

Propisi, zakon, zakoni

Za korišćenje ove aplikacije potreban Vam je pristup internetu.

Propisi, zakon, zakoni, rešenje, uredba, pravilnik, modeli, ugovori, pravo, ekonomija.

Serbian law regulation, legal database, Serbian regulations, case law, legal research, legislation, regulations and laws of Serbia.

What’s New

Version 2.0

Ažuriranje filtera pretrage.
Unapređenja korisničkog iskustva.
Popravka uočenih grešaka.

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
23 Ratings

23 Ratings

Prav(n)a pomoć ,

Tip Top

Od zakona se ne može pobeći!

Olja_87 ,

Ovo je korisno

Odlican pomoćnik za svakog pravnika!

Ivan Stancevski ,

odlicno, samo napred

Aplikacija je ok za sada, naravno svesni ste svega sta treba dodati. Ja bih predlozio da se aplikaciji doda i opcija dnevnog azuriranja propisa i prakse koje dnevno dodajete da bude kao i deskop aplikacija. Isto bi trebalo uraditi i za mac i imac korisnike jer paragraf online aplikacija prilicno baguje.

App Privacy

The developer, Paragraf Lex DOO Sremska Kamenica, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like