iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Gør dine parkeringer nemmere og billigere med Danmarks billigste parkering. Betal dine parkeringer hurtigt og nemt med PARKPARK app’en på over 100.000 p-pladser i hele landet.

Det er ikke for sjov når vi siger, at vi er Danmarks billigste parkering. Faktisk sparer du op til 10-15 procent på dine parkeringer sammenlignet med vores konkurrenter – så kan du bruge de penge du har sparet på noget sjovere…

Hvor kan jeg parkere?
Du kan bruge PARKPARK i alle kommuner med betalende parkering, så som: Frederiksberg, Kolding, København, Odense, Vejle, Aalborg og Aarhus. Du kan selvfølgelig også bruge app’en på størstedelen af private p-pladser med betalende parkering, så som: Amager Centret, By&Havn’s p-pladser, Fisketorvet, Frederiksberg Centret og Landgreven P-hus.

PARKPARK er forudbetalt og fungerer som rejsekortet, taletidskort eller lignende betalingsløsninger, med forudbetaling. Det er en af årsagerne til at vi kan tilbyde langt billigere parkering end vores konkurrenter.

Automatisk Nummerpladelæsning
Flere parkeringshuse indfører automatisk nummerpladelæsning, og det er også det absolut nemmeste for dig som bilist. Din nummerplade bliver automatisk læst, når du kører ind, og du får en besked om, vi har læst den og startet din parkering. Når du kører ud læses din nummerplade igen. Vi udregner dernæst hvor længe du har holdt parkeret, og sender en besked til dig om det. Du betaler kun for den tid, du parkerer, og vi tager højde for, at mange steder er f.eks. den første time gratis.

Automatisk Nummerpladelæsning bliver bl.a. brugt i Fisketorvet, Frederiksberg Centret og Landgreven P-hus.

Hvorfor PARKPARK?
- Du får Danmarks billigste parkering
- Vælg mellem 100.000 p-pladser i hele landet
- Slip for besværet ved betalingsautomaten
- Start, stop eller forlæng din parkering direkte i appen

Nyheder

Version 5.3.3

Tak fordi du bruger PARKPARK!
En ny version af PARKPARK App'en er nu tilgænglig, download den og få de nyeste opdateringer.
Vi har optimeret kortet så App'en fungere hurtigere på nogle lidt ældre enheder. Andre optimeringer og rettelser er lavet for at gøre din parkering nemmere.

Tips: Husk at du kan sende en PDF kvittering for den enkelte parkering eller få en månedsoversigt over dine parkeringer som PDF.

Vurderinger og anmeldelser

1.0 ud af 5
1 vurdering

1 vurdering

M.Kuster ,

Hold jer langt væk!!

Ikke eksisterende kundeservice og en app og hjemmeside der ikke virker hvilket gør at vi lige nu betaler hver måned uden at vi bruger det!! Kan overhovedet ikke komme i kontakt med PARKPARK og ingen vender tilbage..

Oplysninger

Sælger
ParkPark A/S
Størrelse
43.6 MB
Kategori
Værktøjer
Kompatibilitet

Kræver iOS 10.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Engelsk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide