iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Gør dine parkeringer nemmere og billigere med Danmarks billigste parkering. Betal dine parkeringer hurtigt og nemt med PARKPARK app’en på over 100.000 p-pladser i hele landet.

Det er ikke for sjov når vi siger, at vi er Danmarks billigste parkering. Faktisk betaler du kun 1 kr. i betalingsformidling, og dermed sparer du op net til 10-15 procent på dine parkeringer sammenlignet med vores konkurrenter – så kan du bruge de penge du har sparet på noget sjovere…

Hvor kan jeg parkere?
Du kan bruge PARKPARK i alle kommuner med betalende parkering, så som: Frederiksberg, Kolding, København, Odense, Vejle, Aalborg og Aarhus. Du kan selvfølgelig også bruge app’en på størstedelen af private p-pladser med betalende parkering, så som: Amager Centret, By&Havn’s p-pladser, Fisketorvet, Frederiksberg Centret og Landgreven P-hus.

PARKPARK er forudbetalt og fungerer som rejsekortet, taletidskort eller lignende betalingsløsninger, med forudbetaling. Det er en af årsagerne til at vi kan tilbyde langt billigere parkering end vores konkurrenter.

Automatisk Nummerpladelæsning
Flere parkeringshuse indfører automatisk nummerpladelæsning, og det er også det absolut nemmeste for dig som bilist. Din nummerplade bliver automatisk læst, når du kører ind, og du får en besked om, vi har læst den og startet din parkering. Når du kører ud læses din nummerplade igen. Vi udregner dernæst hvor længe du har holdt parkeret, og sender en besked til dig om det. Du betaler kun for den tid, du parkerer, og vi tager højde for, at mange steder er f.eks. den første time gratis.

Automatisk Nummerpladelæsning bliver bl.a. brugt i Fisketorvet, Frederiksberg Centret og Landgreven P-hus.

Hvorfor PARKPARK?
- Du får Danmarks billigste parkering
- Vælg mellem 100.000 p-pladser i hele landet
- Slip for besværet ved betalingsautomaten
- Start, stop eller forlæng din parkering direkte i appen

Nyheder

Version 5.6.1

Tak fordi du bruger PARKPARK!
I sidste version introducerede vi skift fra Privat- til Erhvervskonto samt PARK+, der hvor du får lidt mere hos PARKPARK. I denne version har vi justeret de nye funktioner. Husk gerne at følge os på sociale medier da vi løbende introducerer nye parkeringspladser.

Vurderinger og anmeldelser

2.7 ud af 5
3 vurderinger

3 vurderinger

M.Kuster ,

Hold jer langt væk!!

Ikke eksisterende kundeservice og en app og hjemmeside der ikke virker hvilket gør at vi lige nu betaler hver måned uden at vi bruger det!! Kan overhovedet ikke komme i kontakt med PARKPARK og ingen vender tilbage..

App-anonymitet

Udvikleren, ParkPark, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der ikke er tilknyttet dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet, men de er ikke tilknyttet din identitet:

  • Id'er
  • Diagnostik

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide