iPhone Screenshots

Description

A PartnerControl ingyenes android mobilalkalmazásban a Magyarországon működő társas és egyéni vállalkozások, költségvetési intézmények és nonprofit szervezetek hivatalos adatai között kereshet.
Az alkalmazás segítségével olyan információkhoz férhet hozzá, mint a szervezet székhelye, fő tevékenysége, legfrissebb árbevétele, alkalmazotti létszáma, adószáma, bankszámlaszáma, illetve hogy van-e ellene valamilyen negatív esemény.

Mire használja?
- tárgyalás előtti gyors tájékozódásra
- céghez való térképes navigálásra
- előfizetőként, az összes elérhető információ birtokában gyorsabban és könnyedebben hozhatja meg üzleti döntéseit, hiszen a PartnerControl mobil app mindig elkíséri

PartnerControl előfizetéssel az ingyenesen elérhető adatokon túl a cégek egyedi minősítését, javasolt hitelkeretét, fizetési morálját, tulajdonosi háttérét, versenytársak helyzetét és egyéb a vállalkozásokat érintő információkat tudhat meg, így segítve a kockázatok minimalizálását és hatékonyság növelését. (További részletek a Dun & Bradstreet weboldalán találhatóak.)

A Dun & Bradstreet
A Dun & Bradstreet egy nagy múltú amerikai vállalatcsoport, amely élen jár az üzleti döntéstámogató adatok és analitikai megoldások terén. Adataink, elemzéseink és szolgáltatásaink az üzleti életciklus minden szakaszában, gazdasági környezettől függetlenül hozzáadott értéket képviselnek az üzleti élet szereplőinek. Cégcsoportunk csaknem 200 éve segíti az ügyfeleket és a partnereket a növekedésben és a fejlődésben az adatok, az elemzések és az adatközpontú megoldások segítségével. Világszerte több mint 6000 alkalmazottunk nap mint nap elkötelezetten dolgozik ennek az egyedülálló célnak az eléréséért.

What’s New

Version 1.1.0

Ugyanúgy, mint a PartnerControl weboldalon:
- Beállíthatja a keresési feltételeket, és használhat gyorskeresést
- A találatokban láthatja a cég státuszát, valamint a találat megjelenítésének okát
- Minden cégtípushoz megjelenik minden diagram

Valamint:
- Az Alapadatokban minden adat másolható a vágólapra (csak rá kell nyomni az adott sorra)
- Egyéb kisebb-nagyobb fejlesztések

App Privacy

The developer, Bisnode Magyarország Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like

Business
Business
Business
Business
Business
Business