iPad Screenshots

Description

Met het PeuterPlusPlan volg je de ontwikkeling van een kind in de leeftijd van 0 - 4 jaar. Het is een digitaal hulpmiddel om gericht naar de ontwikkeling van een kind te kijken. Daarnaast is het ook een middel dat automatisch en vroegtijdig achterstanden (en voorsprongen) signaleert, zodat er doelgericht aan specifieke doelen gewerkt kan worden.

Het PeuterPlusPlan is bedoeld voor organisaties die met jonge kinderen (0-4 jaar) werken. Dit kunnen organisaties mét en zonder VVE-doelgroepkinderen zijn, zoals kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, kindercentra en gastouders. We bieden naast de ontwikkellijnen voor peuters ook ontwikkellijnen voor baby’s en dreumesen.

Met de PeuterPlusPlan app is het nog handiger om de voortgang van de kinderen bij te werken en de kind- en groepsnotities te bewerken.

What’s New

Version 2.1.2

In het peuter score formulier staat nu een aanklikbaar schoolgebouw. Uitklikken zal de kolom Beheersingsdoelen verbergen, waardoor het formulier kleiner en overzichtelijker is geworden. Aanklikken zal de kolom weer tonen.
Tevens is het in deze versie mogelijk om scores voor bovenschalie peuters te geven.

Information

Seller
Vincent Hooft
Size
10.1 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPad.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like