Pikku Kakkosen Eskari 4+

Yle.fi

    • Free

Screenshots

Description

PIKKU KAKKOSEN ESKARI

Pikku Kakkosen Eskari -sovellus on suunniteltu esiopetusikäisille lapsille yhteistyössä eri alojen ammattilaisten sekä pedagogien kanssa. Se täydentää Pikku Kakkosen digitaalisen leikin palveluja. Eskari-sovelluksen parissa lapsi pääsee loistamaan taidoillaan ja oppimaan uutta omalla tasollaan tavoitteellisesti ja hauskasti. Pikku Kakkosesta tuttu Reppu-Heppu ja hänen uudet eskarikaverinsa kannustavat leikkiin.

Pikku Kakkosen Eskarissa pelaillaan ja leikitään esiopetuksessakin eteen tulevien aiheiden parissa. Sisällöt on toteutettu niin, että lukutaidoton lapsi voi käyttää niitä itsenäisesti ja omaan tahtiin. Sovellus tulee täydentymään useilla erilaisilla sisältökokonaisuuksilla, joista ensimmäisenä on lukivalmiudet.

LUKIVALMIUDET

Niilo Mäki Instituutin kanssa yhteistyössä toteutetussa lukivalmiuksiin liittyvässä kokonaisuudessa pääset kirjainten maailmaan. Leikin kautta tutustutaan sanoihin, kirjainten ja äänteiden yhteyksiin ja tavuihin.

MUSIIKKI

Big Ear Gamesin musiikkikokonaisuudessa pääset tuttujen laulujen avulla tutustumaan sävelasteikkoihin, rytmeihin, melodioihin ja harmoniaan. Sekvensserillä voi tehdä omaa musiikkia ja päästää luovuuden valloilleen.

MATEMATIIKKA

FT Jenni Vartiainen on toiminut pedagogisena asiantuntijana matematiikkakokonaisuudessa. Peleissä pääset harjoittamaan hahmottamista ja kokeilemaan lajittelua, vertailua ja sarjoittelua sekä tutustumaan lukumääriin, numeromerkkeihin, hajotelmiin, lukujonoihin sekä yhteen- ja vähennyslaskuihin.

ENGLANTI

Niilo Mäki Instituutin kanssa yhteistyössä toteutetussa englannin kielen kokonaisuudessa tutustut kielen perussanastoon ja pääset harjoittelemaan eri sanaluokkien yhdistelyä monipuolisesti.

KOODAUS

FT Jenni Vartiainen on toiminut pedagogisena asiantuntijana koodauskokonaisuudessa. Koodauksessa tutustut monipuolisesti algoritmisen ajattelun perusteisiin ja pääset harjoittelemaan muun muassa algoritmien luomista, ongelman pilkkomista osiin ja virheen löytämistä.

KIELIKASVATUS

Red Stage Entertainmentin kanssa yhteistyössä toteutetussa Kielikasvatus-kokonaisuudesssa kielipedagogiikan asiantuntijoina ovat toimineet FM Outi Verkama ja FM Raisa Harju-Autti. Kielikasvatuksessa tutustut eri kielten sanoihin piilokuvien avulla. Sanakirja-osiossa voit kuulostella eri sanoja eri kielillä. Kielinä pelissä ovat saksa, espanja, ranska ja suomi.

TURVALLISUUS JA YKSITYISYYS

Sovellukseen luotujen profiilien tiedot tallentuvat ainoastaan sille laitteelle, jolle sovellus asennetaan. Tietoja ei missään vaiheessa tallenneta Ylen järjestelmiin.

Sovelluksen käyttöä mitataan anonyymisti yksityisyydensuojaa kunnioittaen. Ylen tietosuojalauseke löytyy täältä: https://yle.fi/aihe/yleisradio/tietosuojalauseke

HALUAMME KEHITTYÄ

Kehitämme Pikku Kakkosen Eskari -sovellusta jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan palautetta, jonka avulla voimme rakentaa entistä toimivampaa ja innostavampaa kokonaisuutta. Palautetta voi lähettää osoitteeseen pikkukakkonen@yle.fi.

Pikku Kakkosen Eskarin tuki: https://yle.fi/aihe/eskari-sovellus-ukk

What’s New

Version 1.5.1

iOS-laitteilla esiintynyt ongelma liittyen musiikkikokonaisuuteen on korjattu!

Lisäksi Eskarissa uutena kokonaisuutena on kielikasvatus! Kielikasvatus-kokonaisuudessa lapsi tutustuu eri kielten sanoihin hauskojen piilokuvapelien avulla. Sanakirja-osiosssa voi helposti kokeilla miltä sanat kuulostavat eri kielillä. Kielinä ovat saksa, espanja, ranska ja suomi. Peli on toteutettu yhteistyössä Red Stage Entertainmentin kanssa. FM Outi Verkama ja FM Raisa Harju-Autti ovat toimineet kokonaisuuden kielipedagogiikan asiantuntijoina.

App Privacy

The developer, Yle.fi, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Entertainment
News
Entertainment
News
Games
Games

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education