Pitaj Ucene 4+

Odgovori na islamska pitanja

Sedin Kutlovac

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Naš cilj je da prikupimo i objavimo sva islamska pitanja i odgovore od islamskih učenjaka (daije) “ehli sunnetske akide“

Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu

Adresa naše web stranice je: https://pitajucene.com

Sadržaj koji objavljujemo možete pronaći na našoj web stranici, mobilnim aplikacijama i profilima na društvenim mrežama. (Facebook, Twitter, Instagram)

Naš cilj je da prikupimo i objavimo sva islamska pitanja i odgovore od islamskih učenjaka (daije) “ehli sunnetske akide“.

Ne registrovani i registrovani posjetioci (korisnici) mogu pregledati kompletan javno dostupni sadržaj ove web stranice i postavljati neograničen broj islamskih pitanja, a administratori, urednici, grafički dizajneri i developeri (urednici) će se potruditi da pronađu i pošalju potpisani odgovor ili link sa predavanjem u kojem se nalazi odgovor na postavljeno pitanje.

Samo registrovane i verifikovane daije mogu lično dati odgovor na pitanje, a urednici mogu samo prenijeti potpisan odgovor od daije.

Pitanja, odgovori i drugi sadržaj koji objave ili pošalju urednici na ovoj web stranici ili njenim mobilnim aplikacijama i profilima na društvenim mrežama, može ali ne mora odražavati njihov lični stav. Uloga urednika je dostavljanje islamskog sadržaja “ehli sunnetske akide” od islamskih učenjaka korisnicima koji žele da se upoznaju sa ovim načinom razumijevanja i praktikovanja Islama.

O uredništvu stranice pročitajte više na linku "redakcija".

Politika privatnosti: “Politika privatnosti i kolačića”

Kontakt: info@pitajucene.com

App Privacy

The developer, Sedin Kutlovac, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Reference
Reference
Education
Education
Education
Education