Platforma KBI 4+

Vlerson Haliti

Designed for iPhone

    • 1.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni Platforma KBI mundëson përdoruesëve që sa më lehtë të mund t'i shikojnë obligimet financiare ndaj Keshillit te Bashkesise Islame.

Aplikacioni mundëson:

1. Kartelën digjitale ku ju mund të shikoni sa keni paguar dhe sa keni obligime ndaj Këshillit te Bashkësisë Islame.
2.Te merrni njoftime nga Keshilli i Bashkësisë Islame.
3.Te shikoni anëtarët e familjes tuaj.
4.Te shtoni antare te rinjë të familjes tuaj në sistem pa pasur nevoj te lajmeroheni në Keshillin përkatës.
5.Kalendarin ku ju mund të shikoni datat e rëndësishme të kalendarit Islam.
6. Përditesoni te dhenat e llogarise tuaj

What’s New

Version 1.0.23

Just random update, with small bug fixing

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

thyreme ,

Aplikacion i paperdorshem

Qysh mundet mu kriju nje aplikacion i tille pa kurrfare permbajtje e krejt i zbrazet pa instruksione. Veq me shku ne xhami me u regjistru!

App Privacy

The developer, Vlerson Haliti, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

HejPosta
Business
Flyex - Postë e shpejtë
Business
QuickPosta
Productivity
Hejposta 2.0
Business
4buyk
Social Networking
RingPosta
Business

You Might Also Like

Enis Rama
Productivity
EXFIS
Business
Postman - Postë e shpejtë
Business
IP Petrol
Productivity
VllesaWallet
Productivity
Muslimani Ideal
Productivity