Screenshots

Description

Pling gir deg ubegrenset tilgang til å lese et stort utvalg av Norges beste blader og magasiner fra Aller Media AS i en og samme app, til en fast pris per måned. Dagbladet eAvis og Magasinet er inkludert for plingabonnenter.
Last ned appen gratis, og begynn å les dine favorittmagasiner på smarttelefon eller nettbrett med en gang.

Slik fungerer pling:

• Et abonnement på pling gir deg ubegrenset adgang til et stort utvalg av Aller Medias magasiner til en fast pris per måned.

• Med pling-app’en kan du lese dine favoritt magasiner – uten begrensning, når som helst og hvor som helst!

• Med pling får du adgang til alt innhold fra hvert magasin som inngår i app’en, så langt tilbake i tid som det er lastet opp innhold.

• Dersom du abonnerer på et av bladene som inngår i pling vil du kunne få tilgang til alt innhold på det bladet.

Viktig: De digitale utgaver av magasinene som inngår i denne appen vil ikke inneholde gaver eller andre tillegg som kan finnes i papirutgavene. Oppgaver som feks kryssord eller lignende er det foreløpig ikke mulig å løse i de digitale utgaver av magasinene.

Betaling
App Store-kontoen din belastes når abonnementet er bekreftet. Abonnementet fornyes automatisk. App Store-kontoen blir belastet inntil 24 timer før abonnementet fornyes.

Abonnement og automatisk fornyelse kan slås av under abonnements-innstillingene på din iPad eller iPhone. Autofornyelse må slås av minst 24 timer før abonnementsperiodens utløp for å unngå belastning for neste periode. Man kan ikke stoppe en pågående abonnementsperiode.

Personvernregler: https://personvern.aller.no/personvern.html
Vilkår: https://www.allershopping.no/vilkar

What’s New

Version 2.0.0

Vi har oppdatert appen vår for deg. Vi har utført mange forbedringer, så du vil oppleve at det går raskere å laste ned en publikasjon, og appens totale leseopplevelse er blitt enda bedre.

Vi har selvsagt også sørget for at appen støtter den nyeste versjonen av operativsystemet, så du vil alltid ha avisene og bladene dine for hånden. Husk at du kan lese avisene og bladene dine på farten uten internettilkobling etter at de er lastet ned til enheten din.

Information

Seller
Aller Media AS Digital
Size
20.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Norwegian Bokmål

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. 30 dagers tilgang $12.49

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like