Plinul.ro 4+

Andrei-Alexandru Moldovan

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Cu Plinul.ro afli mereu cel mai bun preț pentru benzină, motorină, GPL și încărcare electrică. Acum găsești cea mai apropiată benzinărie și serviciile de care ai nevoie, fie că ești în drum spre birou, cumpărături sau destinația de vacanță și ești întotdeauna la zi cu prețurile carburanților benzinăriei tale preferate!

Caută benzinăria potrivită: cu cele patru moduri de căutare găsești cel mai bun preț pentru benzină, motorină, GPL, încărcare electrică și serviciile de care ai nevoie, oriunde, oricând.
• Caută în jurul tău: folosește funcția de localizare a telefonului tău și află locațiile benzinăriilor din jurul tău pe o rază de până la 5 km.
• Caută pe hartă: alege zona unde vrei să alimentezi direct pe hartă și descoperă benzinăriile aflate pe o suprafață de peste 75 km².
• Caută într-o localitate: compară ofertele și serviciile benzinăriilor din peste 3,000 de localități de pe teritoriul țării, și alege să alimentezi acolo unde ai mai multe beneficii.
• Caută pe un traseu: alege localitatea de plecare și destinația, și plănuiește-ți drumul prin țară cu opriri la benzinăriile tale favorite. Fii mereu cu rezervorul plin oriunde te-ai duce.

Servicii și prețuri carburanți: găsești rapid benzinăriile care oferă serviciile de care ai nevoie, oriunde te duci. Uiți de grija rezervorului pentru că găsești cel mai bun preț pentru benzină, motorină, GPL și încărcare electrică.
• Preț benzină, motorină, GPL sau încărcare electrică: găsești rapid benzinăriile unde poți face plinul mașinii tale, indiferent de combustibilul folosit. Pentru un plus de putere, caută carburanții premium. Deținătorii vehiculelor electrice au acces rapid la lista benzinăriilor care oferă servicii de încărcare EV.
• O cafea și un sandwich proaspăt: profită de benzinăriile cu restaurant și servește o gustare după ce alimentezi. Revigorează-te cu o cafea aromată sau un suc natural și planifică-ți următorul sector de drum.
• Protejează mediul cu AdBlue®: caută benzinăriile care comercializează aditivul AdBlue® și redu emisiile de oxizi de azot ale motorului tău diesel.
• Curată și strălucitoare: găsește benzinăriile cu spălătorie auto și fă-ți mașina să arate ca nouă!

What’s New

Version 1.0.1

Am îmbunătățit comunicația cu serverul pentru ca tu să te bucuri de o experiență mai plăcută.

App Privacy

The developer, Andrei-Alexandru Moldovan, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities