Podcastgyár by Trend FM 4+

AppSolution Szoftverfejleszto Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Hallgasd adásainkat online a nap 24 órájában! Ha lemaradtál, keresd vissza korábbi adásainkat, jelöld be kedvenc műsoraidat, hogy bármikor újra meg tudd hallgatni! Üzenj szerkesztőinknek, kérj push értesítést a legfrissebb podcastokról!

A Trend FM útjára indította Magyarország első tematikus gazdasági és kulturális podcast gyűjteményét.

• A Podcastgyár applikáción a Trend FM szerkesztőinek, valamint mértékadó gazdasági és kulturális podcastereknek a beszélgetései jelennek meg, könnyen kezelhető, tematikus elrendezésben. A témák a gazdaság (pénzvilág, sport, egészség, ingatlan) eseményeit, és a kultúra - műkincs- és könyvpiac, film, színház, koncert - aktuális kínálatát mutatják be. Az interjúk és portrék révén a hazai gazdaság meghatározó szereplői, cégvezetői ismerhetők meg. A gazdaság befolyásos női szereplői külön csatornán is megjelennek, csakúgy, mint a KKV-k számára érdekes szakmai tartalmak.

• A legfrissebb tartalmak a főoldalról azonnal elérhetők, meghallgathatók, de szabadon kereshetsz a témák, csatornák és epizódok között is.

What’s New

Version 1.3.0

- Háttérben történő lejátszás javítása
- Általános hibajavítások

App Privacy

The developer, AppSolution Szoftverfejleszto Korlatolt Felelossegu Tarsasag, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Travel
Travel
Travel
Books
Photo & Video
Health & Fitness

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment