Podunajsko-Dunamente 4+

GUIDE@HAND

MTA SZTAKI

iPhone-ra tervezve

    • Ingyenes

iPhone képernyőfotók

Leírás

A GUIDE@HAND Podunajsko-Dunamente hangos vezetett sétái, a régióról szóló információk, az offline is használható térképek, az eseménynaptár és maga a szoftver elérhető magyar, szlovák, német és angol nyelven. Az alapértelmezett nyelvet az installálásnál kiválaszthatja, és az alább írtakat magyarul olvashatja és hallgathatja.

GUIDE@HAND Podunajsko - Dunamente je aplikácia, v ktorej si môžete zapnúť hlasového sprievodcu, nájsť užitočné informácie o regióne, používať offline mapy, udalosti a samotný softvér sú dostupné v slovenskom, maďarskom, anglickom a nemeckom jazyku. Po inštalácii si obsah môžete prečítať a počúvať vo Vami vybranom jazyku.

Újdonságok

Verzió 6.5.1

Small bug fixes, performance improvements and application update with the newest functions of the GUIDE@HAND application family.

App adatvédelme

A fejlesztő (MTA SZTAKI) jelezte, hogy az app adatvédelmi gyakorlatai az alább ismertetettek szerint az adatok kezelésére is kiterjedhetnek.További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Az adatvédelmi gyakorlatok eltérőek lehetnek az Ön által használt funkciók vagy életkora alapján. További információ

Több ettől a fejlesztőtől

Travel
Travel
Reference
Travel
Reference
Education

Ezeket is kedvelheti

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel