Screenshots

Description

Misioni i Portal Pune është që punëkërkuesit t’i informoj në kohë reale për vende të lira pune, dhe të loboj tek punëdhënësit që anëtarëve të vetë të ju gjejë punë.

"Së bashku jemi më të suksesshëm..."

What’s New

Version 2.1

performance improvements

Ratings and Reviews

4.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

thyreme ,

Aplikacion jo-funksional

👎🏻

trimi ,

Shumë mirë

Veç nevojitet mënyra me shiqu arkivën.

Information

Seller
APPSIX SH.P.K.
Size
15.7 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like