Screenshots

Description

Povești audio de colecție de la Teatrul Ion Creangă

O lume de basm, cu locuitori care înveselesc după-amiezile copiilor și le spun cel mai frumos „Noapte bună!” – aceasta este PovesTIC, aplicația produsă de Teatrul Ion Creangă.

Pentru prima dată poţi asculta poveștile românești într-o interpretare cu haz și candoare din partea celor mai respectați actori ai teatrului românesc pentru copii: Alexandrina Halic, Daniel Tudorică, Mihai Verbiţchi, Voicu Hetel, Marius Nănău, Carmen Palcu-Adam, Anca Zamfirescu, Ion Arcudeanu, Camelia Andriţă, Cezar Vlad Popescu, Ionuţ Antonie, Vera Linguraru, Cristian Creţu, Ion Ionuţ Ciocia, Ani Creţu, Oliviu-Cristian Bughiu, Marcela Andrei, Cornelia Pavlovici, Maria Ţaran, Marioara Sterian, Cristian Boeriu, Mirela Busuioc, Julieana Drăghici, Cristian Irimia, Claudia Revnic, Gabriel Coveşeanu, Eduard Petru Jighirgiu, Graţiela Teohari-Duban şi Ioana Ginghină.

Artiștii Teatrului Ion Creangă au colaborat cu Teatrul Național Radiofonic pentru a crea spectacole audio unice, povești pentru copii într-o nouă interpretare. Fiecare dintre ele este rezultatul interacțiunii dintre basm și fantezie, cele mai exigente cerințe ale copiilor și noua tehnologie. Cei mai buni povestitori au întâlnit cei mai buni profesioniști ai teatrului radiofonic și au creat capodopere cu un mesaj puternic, atâ pentru copii, cât și pentru adulți.

PovesTIC are o structură simplă și accesibilă, devenind cel mai bun prieten al copiilor înainte de culcare. Pentru a folosi aplicația este nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau prin Wi-Fi.

CÂŞTIGĂ UNUL DINTRE CELE TREI PREMII PUSE ÎN JOC!
PovesTIC te provoacă și la joacă. Înregistrează-te citind un fragment de poveste şi intră în Concurs.

Poţi câştiga unul dintre premiile PovesTIC urmând 5 paşi simpli:
1. Creează-ţi un cont în aplicaţia PovesTIC
2. Înregistrează-te citind un fragment de poveste şi apasă butonul TRIMITE
3. Fii răbdător până când echipa PovesTIC îţi validează înregistrarea. Vei primi un mesaj când povestea va fi publicată pe www.teatrulioncreanga.ro/ro/concurs
4. Intră pe site, distribuie povestea ta şi îndeamnă-ţi toţi prietenii să o voteze.
5. Dacă ai strâns multe voturi şi eşti în top 3, la sfârşitul lunii calendaristice în curs, vei fi anunţat telefonic sau prin e-mail ce premiu ai câştigat şi cum poţi intra în posesia acestuia.

Premii
Premiul I - câte 3 bilete la 3 spectacole diferite ale Teatrului Ion Creangă
Premiul al II-lea - 3 bilete la 1 spectacol al Teatrului Ion Creangă
Premiul al III-lea - 2 cărţi oferite de editura Pandora M

În cazul în care câştigătorul unui premiu este o persoana minoră este necesară aprobarea scrisă şi semnătura reprezentantului său legal (părinte, tutore, etc.)

Premiile se ridică de la sediul Organizatorului. Dacă un premiu nu este ridicat de câştigător de la sediul Organizatorulu în termen de 1 lună de la data când a fost anunţat, atunci considerăm că destinatarul a refuzat primirea premiului şi astfel a renunţat la el. Nu este posibila înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau cu alte beneficii.

Prin înscrierea la prezentul concurs, utilizatorii acceptă prevederile regulamentului complet, care poate fi consultat la secţiunea Regulament concurs.

Aplicaţia este GRATUITĂ și include 1 poveste gratuită, 2 povești cu plată și 3 pachete de povești cu plată. Aplicația este în limba română, poveștile și basmele sunt de asemenea în limba română.

What’s New

Version 1.0.2

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

En: Bug Fixes
Ro: Rezolvare bug-uri

App Privacy

The developer, Teatrul Ion Creanga, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like