PraatmetdeDokter 17+

PraatmetdeDokter

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

PraatmetdeDokter is dé berichtenapp waarmee je eenvoudig en laagdrempelig contact op kan nemen met je huisarts. Met deze app stel je moeiteloos een vraag aan de huisarts, geef je je bloeddruk door, of laat je weten dat het niet lukt om naar de afspraak te komen.

Alle voordelen op een rijtje:
- Direct contact met je huisarts; stuur berichten naar je praktijk en ontvang snel antwoorden, zonder wachttijden aan de telefoon.
- Stuur een bericht wanneer het jou uitkomt. 24/7 beschikbaar. Beantwoording is tijdens de openingstijden van de praktijk.
- Ontvang notificaties voor nieuwe berichten. Bijvoorbeeld voor afspraken, onderzoek of wanneer er een antwoord is op je vraag.
- Onze ingebouwde digitale assistente vraagt alle benodigde gegevens uit en zorgt ervoor dat je hulpvraag duidelijk is voor de huisarts.
- Je vraag wordt samen met jou voorbereid. Hierdoor kan de huisarts je een goed advies geven of indien nodig uitnodigen op het spreekuur of direct diagnostiek aanvragen.

De PraatmetdeDokter app is en blijft voor jou altijd gratis.

PraatmetdeDokter waarborgt je privacy en voldoet aan de strenge Europese GDPR en AVG-regelgeving. Je gegevens zijn versleuteld en worden vertrouwelijk behandeld.

What’s New

Version 1.0.5

Iedere maand maken we de app een stukje beter. We werken keihard om onze app te verbeteren en jou de beste ervaring te bieden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de nieuwste versie van PraatmetdeDokter te downloaden!

In deze versie hebben we diverse stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

App Privacy

The developer, PraatmetdeDokter, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Health & Fitness
  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Grib Club App
Health & Fitness
FunZone
Health & Fitness
Minddistrict
Medical
ONVZ
Medical
Uw Zorg online
Medical
Firstbeat Life
Health & Fitness