Premium Medence 4+

Daniel Benda

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

A Prémium medence applikációs megoldás egy összetett AR megoldás, amely lehetőséget biztosít a felhasználó számára egy testhezálló medence megtervezésére, majd annak térbeli kivetítésére. A tervezés a lehetséges medence választható technológiáját alak típusát, méretét, illetve a különböző felületi alkotóelemek kiválasztását biztosítja. Az így specifikált medence a megjelölt térben elhelyezhető, forgatható, majd rögzítés után körüljárható. A megoldás látványosan alapozza meg a választott medence megrendelését.
Az applikáció tartalmaz továbbá egy – a medence működtetése során felmerülő - anyagok, valamint lehetséges szolgáltatások megrendelését. Ez az adott termékek és szolgáltatások ismertetése mellett megrendelő felületet biztosít a felhasználó számára.
A megoldás egyirányú üzenetküldési lehetőséget is biztosít az applikációt működtető cég számára, amiben promóciós üzenetet küldhet az applikációt letöltő valamennyi felhasználó számára.

What’s New

Version 1.12

Betöltés hibajavítás.

App Privacy

The developer, Daniel Benda, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Mobil Homes
Business
Pergola King
Lifestyle
Profipergola
Lifestyle
Bozó Bútor AR
Shopping
Domicil
Shopping
MyHouse Projector
Lifestyle

You Might Also Like

Árkád Budapest
Lifestyle
Loofie - Next-Gen Lost & Found
Lifestyle
Szent István Rádió
Lifestyle
Say Yes Partner
Lifestyle
KutyaTali
Lifestyle
CleenUp
Lifestyle